Po trollach widać, że zaraz urośnie!! Wahałem się to teraz dokupię jeszcze - dzięki! Będzie uchwała o kontynuacji działalności oficjalnie na WZA to będzie natychmiast 50 gr z powrotem. Mięczaki i leszcze - sypać, a wujek zbierze po 23 ile wlezie! :-)
Odnoszę takie wrażenie obserwując notowania, że ktoś bardzo powoli niewielkimi zleceniami na K odbiera od spanikowanych, jednocześnie lekko dociskając z prawej, aby zmusić leszczy do wyrzucenia ze stratą. Inna sprawa, że spółka jest koszmarnie nietransparentna, trudno się połapać, o co w niej chodzi, nawet czytając raport roczny. Z jakiego powodu te odpisy na 1,5 mln zł? Co się stało, że zostały zawiązane?
Jak to nie leszcze? Przecież obroty są mizerne: dziś wolumen 211.700, wczoraj 47.700, w piątek 33.300, w czwartek 70.200 razem ledwo 363 tys. A główni (spółki) mają 19,5 mln akcji. Przecież tu nawet nie ma jak wysypać 100 tys. dziennie, żeby nie uwalić z -20%. No chyba, że gra idzie o wyssanie ze spółki jak najwięcej pieniędzy i zostawienie jej na pastwę losu.
Ale trollowanie się zaczęło. Ryzyko jest i o to chodzi - można zarobić co najmniej 100%. Po walnym i raporcie będzie powrót do normalnych poziomów cenowych. Może i będzie na chwilę niżej, ale przy tych poziomach moim zdaniem można spokojnie się zaopatrywać i dobierać. Czekający na 10 groszy - miłego czekania - bo ja zbiorę każdą ilość w okolicach 20. Wczoraj kupowałem ile wlazło po 23 i moim zdaniem to bardzo dobra cena. Czas pokaże, czy miałem rację...
Cena bedzie w rejonie 11 groszy z chwilowymi wahaniami pare groszy w góre dòł przez kilka lat wiec ci co zapakują sie po 20 groszy muszą mieć duuużo cierpliwości
Pierniczysz. Nie udało się kupić po 23 gr? Jak mi przykro, to kup sobie chociaż za 27 bo tu będzie 50-60 gr za miesiąc. Nie mam wątpliwości, zresztą podobnie jak trolle, których jest wysyp...
No włąsnie .brał po 1,30 po cp ? ja sądze że nie po to by stracić a na giełdzie po 25 groszy i krzyczą drogo :)) historia uczy że duży wyprzedza małego i czesto kupuje wcześniej i zadko traci