czy komuś udało się skontaktować z tym śmieciem konto mailowe nie działa telefony też chce ich pozwać i jest to do zrobienia (nie chodzi o kasę), a o zasadę. Zdefraudowali gruby szmal, wprowadzili inwestorów w błąd i da się to udowodnić
Niestety też nie mogę się cokolwiek dowiedzieć o bieżącej sytuacji w firmie.Trzeba próbować przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych .Wspólne inicjatywy popieram bo też trochę tego mam .Niestety na forum cisza co znaczy że naszych inwestorów posiada niewiele papierów tego bankruta .
Proponuje się zebrać ale na serio bo to robi się mało zabawne zróbmy jakas liste na początek kto co ile ma jakies propozycje działania no bo tak to sie nic nie wydarzy...
Zatem jest nas troje. Czekam do końca tygodnia na chętnych. Najpierw załatwimy poradę prawną, a potem myślę, że jest o co walczyć i coraz więcej osób przestaje zgadzać sie na nconnectowe zagrywki.
Nie sądzę, że im podarują, ale to ich sprawa i ich zabawa. My powinniśmy zająć się naszymi portfelami, a czuję się jakby mi ktoś nastrzelał po gębie. Spółka weszła na parkiet z fikcją, sprzedała fikcję, sprzedała akcje i wyciągnęła pieniądze. To już właściwie nawet nie jest mataczenie, a kradzież. A wał musi być gruby skoro nie ma żadnych kluczowych danych np o sprzedaży hotelu.