Taki wynik jest rewelacyjny. Jak zwiększą obrót w TSL, BVT zacznie znowu mocno zarabiać, a nieruchomość będzie dochodowa to zysk może być tutaj kosmiczny.
Cena akcji jest atrakcyjna, to czas na zajmowanie pozycji, akcji dużo nie ma na tych poziomach w kilka sesji zostanie to pewnie zakumulowane. Nie widzę powodu, aby pozbywać się akcji na tych poziomach, po rekordowym kwartalnym zysku.
Dnia 2017-05-16 o godz. 22:34 ~Kris napisał(a): > Cena akcji jest atrakcyjna, to czas na zajmowanie pozycji, akcji dużo nie ma na tych poziomach w kilka sesji zostanie to pewnie zakumulowane. Nie widzę powodu, aby pozbywać się akcji na tych poziomach, po rekordowym kwartalnym zysku.
Witam. Co niektórzy zapewne obserwują i czekają na większy ruch, tyle że jak będzie większy ruch to szybko braknie akcji na tak NISKICH poziomach. Jest dobrze bo jest rozwój
Kupiec to jeden z bardziej pozytywnych raportów kwartalnych na NC. Jeśli na spedycji zaczęli już solidnie zarabiać to jestem spokojny o całościowy wynik.
Dokladnie, malo akcji po tych cenach... Zastanawia brak zainteresowania akcjami ze strony inwestorow i 'inwestorow'.
Mysle ze moze to byc spowodowane branza TSL, na topie teraz sa gry/energia/dev a nie transport co sie kojarzy z TIR'owcami ( z calym szacunkiem)
Firma wyniki ma rewelacyjne jak na swoj rozmiar, ciagle sie rozwija, i co najwazniejsze widac ze zarzad ma glowe na karku i swoj plan ktory konsekwentnie wdraza.
Jedno jest pewne.... w koncu urosnie, mysle ze w przeciagu kilku tygodni.
Obrót 140zl ......................................................... przeciez to jest tragedia jakas. Siedze na tej spolce, fundamenty dobre, ale tu nikt nie handluje. Spolka zapomniana. Co robi zarzad, gdzie jest pr, gdzie jest marketing...........
Zgadzam sie z tym ze ma wizje i ja realizuje. Spolka fundamentalnie jest ok. Ale kto o tym wie ? Ja wiem, Ty wiesz bo mamy akcje. Kto wie o takiej spolce jak Kupiec ? Kiedy ostatnio byl jakis artykul o firmie Kupiec na bankierze, na innych portalach internetowych, w gazetach ? Obrot dzisiejszy 14 zł... słownie CZTERNAŚCIE ZŁOTYCH!!!! Inwestorzy nie wiedza ze istnieje taka spolka, gdzie jest PR, gdzie jest marketing. Spolka bedzie dalej sie rozwijac a my dalej bedziemy sie kisic z tymi akcjami. Bedziesz probowal je sprzedac to udupisz kurs na ponizej 1zl. Zarzad ma nas gdzies i nic nie robia zeby spolke troche zareklamowac. Wg mnie powinnismy sami wziac sprawe w swoje rece i pisac na innych spolkach o kupcu, na forach internetowych itd, moze beda nas trolowac, ale zobacza KUPIEC, czesc z nich sie zainteresuje, czesc nie, musimy zrobic jakis maly szum na forach innych spolek bo inaczej bedziemy sie tu kisic w nieskonczonosc z obrotem rzedu 0-1000zl....................................................................
Obrot .... 21 zł. Zgadzam sie z wami co do spolki, sam tu siedze, ale potrzeba serii informacji w mediach zwiazanych z gielda -gazetach, w portalach internetowych promujacych ta firme. Dopiero wtedy cos ruszy, bo spolka moze sie super rozwijac a my tu bedziemy dalej siedziec na tych poziomach bo NIE MA KTO KUPOWAC, bo PRAWIE NIKT nie wie o tej spolce... niestety
Ciekawe, czy w tym roku też podzielą się dywidendą. Przy obecnym kursie 6 groszy dawałoby 4%. Chociaż symboliczna rekompensata i premia za wierność spółce.
Dnia 2017-05-30 o godz. 17:26 ~jaro napisał(a): > Dnia 2017-05-30 o godz. 17:04 ~lorin napisał(a): > > Po wynikach musi odbić. BVT zaczyna rosnąć! > > > > Witam, > > Gdzie Ty to widzisz że BVT zaczyna rosnąć ? chyba masz inne notowania albo inny BVT :-) > > pozdro