może ruszy coś w ostatnim tygodniu kwietnia. Obroty będą podobne albo i mniejsze od dzisiejszych. Redukcja będzie pewnie z 90% więc pod koniec kwietnia odkupie moje 10% po 60 kilka złoty albo i taniej
Witam Panie i Panowie. Moze mi ktoś podpowiedzieć na czym polega wezwanie. Czy skupują od tego kto sie pierwszy zgłosie czy jakoś procentowo??? Co się dzieje jak wiecej sztuk lub mnie zostanie zgłoszonych? I jakie wiążą się opłaty z blokadą akcji jesli sie ma akcje w mbanku.
zobaczą jaka ilość akcji zostanie zgłoszona, nastepnie jeśli jest za dużo robią redukcję i np. od każdego inwestora biorą po 10% akcji. procentowow po równo od każdego inwestora, ilościowo co jest oczywiste będzie różnie. najlepsze jest to że akcje są po 63 a oni skupują po 85
No i powiedz dlaczego tak jest bo ja nie rozumiem????? Obroty prawie zerowe. Akcje po 63 a oni płacą po 85. Nie kumam. Moze kuszą tą wysoką cena i 37 k kupią przez wezwania a później zaczną skup z rynku. Kusi to wezwanie jak cholera. A powiedz jak zablokuje sobie akcje i dajmy kupią ode mnie tylko 10 % to kiedy bede mogł reszta handlować??? No i czy da sie to załatwić przez Mlinie czy musze biegać po bankach jesli akcje mam w Mbanku a skupuje je dom makerski Mbanku. Wielie dzięki za udzielone odpowiedz. Heja
Musisz zablokowac akcje u siebie w DM pod zgloszenie do sprzedazy w ramach wykupu. Dostajesz papier z potwierdzeniem blokady. I z tym papierem idziesz do DM mBanku zlozyc oferte. Oni zapisuja, a potem dowiadujesz sie, czy wzieli wszystko, czy jest redukcja. Po rozstrzygnieciu blokada jest zdjeta i mozesz handlowac (jak masz jeszcze czym).
dwa papiery do wypełnienia - wszystkie dane idą do spółki będą mieli wszystkich na widelcu , jak im będą potrzebne akcje następnym razem pewnie zadzwonia do ciebie na komórke :))))
Dzięki. Rzeczywiście udało się wszystko załatwic jednym tel na mlinie i po sprawie. Teraz czekac ile odkupią i na przelew na konto. 85 zł to nie jest moja wymarzona cena. Tak czy inaczej bede zarobiony około 80%. Napewno jeszcze odkupie jak cena będzie poniżej 60 zł.
Nie wiem co dzieie się z tą spółką. Info dobre a obroty i zainteresowanie zerowo. Wierz, że kiedyś to się ruszy ale na to chwile wydaje mi sie ze 85 zl to dobra cena zeby oddać. Przy najblizszej korekcie lub po znacznym wzroście obrotów na pewno dokopię.
Widzę że powoli zmieniasz zdanie. Nagle dopuszczasz do wiadomości ze ludzie z erga mogą skorzystać ze skupu a tetaz nawet sam się zastanawiasz czy skorzystać. Babka w biurze powiedziała mi że jest coraz większe zainteresowanie ale i tak najwięcej ludzi zgłosi się w ostatnim dniu bo ponoć zawsze tak jest
z tymi opowieściami babki to nie fantazjuj :) coraz większe , nie sądzę , dziś byłem w biurze i powiedział makler że jestem pierwsza osobą która pyta , w całej Polsce pewnie z max 300-500 osób ma akcje
Nie fantazjuje tylko mówię prawdę. Najwidoczniej tam gdzie mieszkam dużo więcej osób posiada akcje, skoro byłeś pierwszy i mówisz prawdę to na pewno nie jesteś z woj . śląskiego skąd jest erg
ale po sąsiedzku ,więc szału nie ma , po tym ile osób pisze na forum , widać ile jest zainteresowanych 10 forum , na parkiecie wątek erga nikt nie pisze , więc informacja o skupie nawet nie dotarła do posiadaczy akcji