Jak w temacie. Totalna wyprzedaż przed nami, lepiej pozbyć się akcji. Nie mam pojęcia gdzie się zatrzymamy, jak 1 zł pęknie to pozostanie nam 0,50 zł, wtedy 30 gr . Blado to widzę :( To już jest pozamiatane
Pierwsze prawo forum Bankier.pl : "pojawienie się idiotycznych wpisów oznacza odwrotny kierunek kursu akcji niż te wpisy sugerują". Dziękuję dokupiłem.
Ja się zgadzam. Panie i Panowie ... kto miał rację to zobaczymy w ciągu tego roku, przypuszczalnie jesień. Refren lekko zmieniony ... Radzę się nauczyć ... może się przydać.
"Robaczek w swej dziurce jak docent za biurkiem, I pszczółka na kwiatkach jak kontrol w tramwajach, Tak dłubie i gmera napisze, wymyśli, Obejdzie wokoło, zabrudzi, wyczyści, I krzaczek przy drodze i brat przy maszynie, Jak noga w skarpecie sprzedawca w kantynie, Kamyczek na polu i strażnik na straży, Lodówka wciąż ziębi, kuchenka wciąż parzy, A po co, a po co tak dłubie i dłubie, A za co, a za co tak myśli i skubie, I tak się przykłada i mówi z ekranu, I bredzi latami wieczorem i ranooo...
To już jest koniec, nie ma już nic, Jesteście wolni, możecie iść To już jest koniec, możecie iść, Jesteście wolni, bo nie ma już nic ....
Ps. Ja tego gniota kupiłem bardzo dawno temu i teraz to tylko czekam kiedy cena choćby zbliży się do ceny mojego zakupu. Nie mam złudzeń to będzie trwało barrrrdzo długo i może być tak ze cena nigdy nie osiągnie tych niebotycznych pułapów. Cóż po prostu jestem klasycznym dawcą kapitału takim tuzom jak M.W. R.B itp...