• Sprzedaaawaaać Autor: ~drobny [46.76.39.*]
    Ja się pytam kto to kupuje. Tu się szykuje likwidacja emisji i sprawy sądowe z prawami do akcji.
  • Re: Sprzedaaawaaać Autor: ~kosciuszki [188.146.10.*]
    Kolego, tutaj jakby spalil sie zaklad to kurs sie nie zmieni.
  • Re: Sprzedaaawaaać Autor: ~kiepskainwestycja [46.112.77.*]
    jak kupowałem akcje pylona z swietlaną przyszłoscią miałem w portfely cd-projekt którego sprzedałem na rzecz zakupu wspaniałych według prezesa akcji pylona . Był to rok 2013 /przepłąciłm i do tego tylko objecanki /sliski temat cała ta gogusiowata zagrywka . Pylon -zła inwestycja !
  • Re: Sprzedaaawaaać Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    To niezla wtopa !!!!!!

Uciekl zysk 600% na cd projekcie !!!!!

Ale za to miales wspaniala mozliwosc uczestniczenia w 3 emisjach akcji na Pylonie !!!!!!

I w dodatku jednej ktora chyba nie dojdzie do skutku buahaha !!!!! Dobrze panie referarzu !!!!!
  • Re: Sprzedaaawaaać Autor: ~incognito [188.146.10.*]
    - sprawa 200k wynagrodzen niewyjasniona
    - zaklad badawczy w chlewni - sprawa niewyjasniona
    - przenosiny zakladu - HGW (niby powinno byc CHGW, ale HGW pisze sie lepiej)
    - nowe kontrakty - HGW
    - emisja - LOL, wielki LOL
    - stoliki - spoko, ładne, ale w takim momencie wydawac 330k pozyczonej kasy + roboczogodziny na cos co (raczej) nie sprzeda sie od reki...
    - kontakt wierchuszki z leszczyną - ŻADEN, a patrząc na p. Angielczyka, który był z nami bardzo długo i dalej czasami tu zagląda, z nim też kontakt był żaden
    - zapłata techpakowi kolumnami - nie wierzę, że pracownicy mieli dostać kolumny za 4-5k w prezencie! (http://allegro.pl/kolumny-pylon-diamond-25-czarny-hg-bialy-hg-dab-i6741613114.html - takich aukcji było więcej)

I tak można w nieskończoność. Miałem nadzieję na fajną firmę z perspektywami i stabilnym wzrostem, czekałem długi czas i dałem się chyba zwieść, panowie z zarządu brzmieli bardzo przekonywująco wraz z ich planami, ale ...
    No właśnie : wszystkie "ale" są u góry.

Zajęliby się produkcją kolumn i głośników, a nie jakimiś cudami. Może to ja się nie znam na prowadzeniu interesu, ale żyje się ze sprzedaży, a nie emisji i dotacji(nie mówie, że są złe, ale jak się zysk pokazał to wszystko poszło na niewyjaśnione do tej pory wynagrodzenia - premie ?).

Przynajmniej artykuły o przewałach jeszcze za czasów tonsilu zniknęły wreszcie, bo to też dobrze nie działało na potencjalnych inwestorów.
  • Re: Sprzedaaawaaać Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    Zapomniales dodac !!!!!!

Gdzie do nedzy sa glosniki w euro rtv agd !!!!!

Od listopada dzwonie na BOK !!!!!

Maja juz mnie dosc a kolumn wciaz brak !!!!!!

Kolejne KLAMSTWO !!!!!
[x]
JRCGROUP -0,80% 1,24 2026-05-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.