PLN ? POL ? Nowe „Abecadlo z pieca spadlo…” Wersja walutowa „… P wyskoczy drugi brzuszek, z L zrobi się Y, bo tak się potłucze, tylko N zostanie takie jak jest i stwierdzi, ze bardzo dobrze przeciez wszystkim jest.” Wersja sportowa troszke inna „… P będzie miec dwa brzuszki, O doczepia na straznikow prostego stania 2 nozki L chce do szczytu i sprytnie przed stare O wskoczy I kto nam podskoczy ?”
Brawo alepp. PKN prawie puknął w 105,79, jak pisałeś wczoraj. Czy to oznacza, że teraz już tylko dóóóół? Swoją przekroczył dziś wstęgę BOL więc można go było na chwilę przyszortować. Czy znasz zasięg korekty na PKN i PKO? Pozdrawiam :)
Ładne słońce, pomarańczowe, zachodzi. I to mnie trochę przeraża, bo mnie się kojarzy z OPL a mam tego pełno i nie wiem co z tym zrobić. Jak masz jakieś kreski na to byłbym wdzięczny.... oczywiście już pytałem pare razy Cię o to, bez odpowiedzi - no ale tak już mam....do skutku :)
"nim pelna seta zaszumi w glowie-pijemy ?" -mamy mistrza na wf20------------------------------------------------------------gratulacje !!! oh!!! -czyli--------------PUNKT------w fale 4,x mies.----------2287; mimo f. 2,xmies nizej------- i 1,x mies. nizej!---------mistrz!!!! gratulacje! -oj bylo ryzyko!-czad!
Mam zasade, ze inne forum to inny nick, bo gdybym chciala naprawde się ukryc to pisalabym pod innym IP, co jest proste
Czy sadzisz, ze alepp zawsze pisal pod takim nickiem ? Ale Jego nie scigasz o to (ani za nic innego tez nie), bo potrzebujesz cos od niego i nie chcesz sie narazac - daje ci sygnaly - tak naprawde tylko o nie ci chodzi, o nic wiecej
moje wpisy nie sa do ciebie, nie wtracaj się w to co ja pisze do alepp, tak jak ja nie wtracam się w twoje wpisy - dziergaj swoje mohery i pros alepp o sygnaly – z tego będziesz mieć przynajmniej materialna korzysc
po co chcesz ze mna walczyc ? w jakim celu ? ja potrafie walczyc, ale z Toba nie będę bo nie mam o co, nie jestes dla mnie zadna konkurencja ani rywalem, w niczym
Ty nazywasz to walką a ja zwykłą uczciwością i to nas różni i prawdopodobnie nigdy tego nie zrozumiesz.Zapewne alepp ma kilka adresów ip być może właśnie piszę do alepp lecz zdaję sobie sprawę,że tacy jak ty mącą w głowie młodym graczom na giełdzie.Jesteście typem ludzi,którymi gardzę bo za dukata dadzą się zeszmacić.Obawiam się,że dzieli nas różnica pokoleń.Mogę być moherem ale za parę groszy nie będę świnią dla innych.Tylko nie nazywaj tego biznesem .Zarabiaj kasę ale nie wykorzystuj naiwności i wiary innych.Tacy jak ty zeszmacili te forum i giełdę i nikt mi nie zabroni wskazywać ich palcem am jeżeli zajdzie taka potrzeba ujawnię ich dane bo w internecie nikt nie ginie i każdego można namierzyć.Może jesteś dobrym graczem giełdowym ale czy informatykiem?
Po pierwsze ochlon Czytaj co jest napisane – przeczytaj raz jeszcze jaka mam zasade – dlaczego taka, nie będę się przed nikim tlumaczyc – takie moje prawo i nic nikomu do tego Gdybym chciala kogos oszukac naprawde, np. ciebie, która czytasz wiele for, to zmieniałabym IP za kazda zmiana nicka – rozumiesz? nie rozpoznalabys mnie wtedy za nic, to już wiem, ale ja tego nie robie, być może mam jakis inny cel w zmianie nickow – nie przyjdzie ci to do glowy ? zastanow sie lepiej ilu ludzi nie rozpoznajesz, bo uzywajac innych IP zmieniaja nicki - ich nie atakujesz, bo po prostu o tym nie wiesz Nie chce z Toba walczyc bo nie mam o co, pierwsza mnie zaczepilas, napisalas do mnie atakując mnie – ja tobie w droge nie wchodze, wiec ty nie wchodz w moja A jeśli chodzi o alepp – ja nie pisalam o Jego wielu IP tylko pytalam o Jego nicki zauważ – to roznica - czytaj dokladnie co ludzie pisza - nie, ja nie jestem alepp, choc pewnie nie uwierzysz juz teraz, ale zapamietaj - ja nie klamie Aha, jeśli chciałaś mnie obrazic to ci się nie udalo – wiem kim jestem i co robie, jaka jest moja wartość, nie strasz mnie, bo to jest po prostu smieszne Nawet jeśli poznasz dane osobowe, bo fakt, nietrudno to ustalic, to nie masz prawa tego upubliczniac – to jest ścigane przez prawo – z gory uprzedzam przed takimi pomyslami wobec kogokolwiek (nie tylko wobec mnie), bo to może sporo kosztowac – to napisalam ci zyczliwie, choc sadze, ze potraktujesz to inaczej, bo jestes ustawiona do mnie wrogo i anty Ochlon, zastanow się – ja do ciebie nie pisze, nie atakuje cie i tego oczekuje od ciebie wzajemnie, nie znasz mojego celu pisania tutaj, dlatego zajmij się swoja wymiana postow, ale już nie ze mna Na tym proponuje zakończyć nasza dyskusje
-pxm----tlucze glowa w f.2,x mies zlamana prze krotrze-------(10,27) aktualnie i spada na nia (w d, wczor. byla 10.77) a wdniu dzis 10.44(fala 2,x tygodn); waluty jak podalwm w dn. wczor.
kghm----wczor to bylo wczor-----------stan akt.---------spadaj f.2,x mies-----130.84(pochodna akt.-120.17); akt. siedzimy na f. 8,x mie s wzrosto-124,63(pochod-99.03) itd -zegnam; -powodzenia.