• Emisja odwolana Autor: ~peron [37.248.164.*]
    Co tu sie dzieje ludzie nie potrafia czytac ze zrozumieniem czy celowo mydla oczy wprowadzajac w blad naiwnych
  • Re: Emisja odwolana Autor: ~tikitaka [89.72.173.*]
    celowo to robia zeby jutro odkupic akcje porządnej spoleczki
    wiedza co sie święci
    mysla ze wywolaja spadki i obkupią sie tanio, tylko ze tu akcji jak na lekarstwo
  • Re: Emisja odwolana Autor: ~Mercadio [178.37.55.*]
    Tego oczekiwałem ;) Zatem nie pozabijajcie się o akcyje
  • Re: Emisja odwolana Autor: ~ted123 [109.231.52.*]
    dobre wiadomości z WZA myślę że wkrótce podejdziemy pod 3.0 zł. Min tyle.
  • Re: Emisja odwolana Autor: ~pasikonik [83.26.245.*]
    do Mercadio     Jakie masz sugestie odnośnie zachowania się  kursu                                                                                                   Mam jak dla mnie spora ilość akcji i wariuje już                                                                                                          
  • Re: Emisja odwolana Autor: ~Mercadio [178.37.55.*]
    Już odpowiadam. Jestem zaangażowany tam w 20% mojego portfela, a tylko tyle, ponieważ zbytnio zaangażowałem się na Polimeksie. Jednak pamiętałem o SAE, bo też były coraz bardziej promocyjne ceny i troszeczkę dobierałem. Posprzedawałem wszystkie inne kiszonki, ale SAE zostawiłem na lepsze czasy, które mam wrażenie (tymbardziej po takiej informacji z WZA) - są już blisko. Podsumowując - ja zostawiam akcje, może pod 3 zł coś sprzedam.
  • Re: Emisja odwolana Autor: ~Jetro [89.228.8.*]
    U mnie to samo, mam spory zapas zakopanych akcji i nie ruszam do momentu prognozowanego pułapu minimum 3zł. Może trwać to miesiącami, ale nie ma co się śpieszyć. Jest to tylko część mojego portfela. Kusi by dokupić, ale chyba poobserwuję jednak z boku póki co.
[x]
LUKARDI 19,21% 0,42 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.