Wielki rekinie jesteś głupi jak but. Ubrali cię chłoptasiu na górce a teraz z ludzi się śmiejesz co sprzedali. Jak ktoś miał 50, 70 czy blisko 100% wzrostu to pogonił takim ja ty hahaha
Królu pajacyku głuptasku ludzie posprzedawali jak kurs był duuuuzo wyżej więc jeszcze brakuje do tamtych poziomów ,kurs spadł i dokupili znowu i sprzedadzą znowu królom takim jak ty i rekinom , będzie zarobek razy 2 a ty się nadal kisisz. Wiem , wiem i tak tego nie zrozumiesz...
Oj ja jestem skromnym leszczem, ty udajesz rekina i krytykujesz ludzi. Czy sprzedał czy trzyma to każdego indywidualna sprawa. Drażnią mnie tacy jak ty . Ale to pokazuje że jesteś zazdrosnym polaczkiem bo ktoś sprzedał jak byłookolo 1,80 a ty go wysmiewasz bo żal ściska wary , ot cały ty. Gielda jest ciezkim kawałkiem chleba bo są sytuacje gdzie czasami się traci mnóstwo kasy ale nie wszyscy o tym piszą. Nie chcę mi już się z tobą pisać.
Dnia 2017-03-15 o godz. 10:32 ~heh napisał(a): > Oj ja jestem skromnym leszczem, ty udajesz rekina i krytykujesz ludzi. Czy sprzedał czy trzyma to każdego indywidualna sprawa. Drażnią mnie tacy jak ty . Ale to pokazuje że jesteś zazdrosnym polaczkiem bo ktoś sprzedał jak byłookolo 1,80 a ty go wysmiewasz bo żal ściska wary , ot cały ty. Gielda jest ciezkim kawałkiem chleba bo są sytuacje gdzie czasami się traci mnóstwo kasy ale nie wszyscy o tym piszą. Nie chcę mi już się z tobą pisać.
Tak tak Ty zawsze sprzedajesz na idealnych szczytach i kupujesz w idealnych dołkach:-)))))))
Dnia 2017-03-15 o godz. 12:14 ~123qq napisał(a): > Odwołuję trąbkę po namyśle dochodzę do wniosku że mam do czynienia nie z królem tylko ze zwykłą popierdułką