pozdrawiaj pozdrawiaj ale od pozdrawiania kasy nam nie przybedzie skup sie i bierz sie za zakupy
szarpaj z prawej :D 100 tysi od piatku tydzien temu masz na pierwszej pozycji kolejne 100 tysi stoi pod koniec, ale przyznam sie bez bicia, to te zakupione we wtorek po 9 :)
i jak tam kolego info i kolego ciekawy ... bylo tak bezczelnie naganiac "slyszalem ze ..." ?
to co jutro jak gramy ?
zaczynamy zrzucac po 7 i czekamy az sie posypie ? czy chowamy podaz po 8 i w zasadzie nic sie nie stalo ? czy zabieramy to co stoi po 8 i czekamy na test 10-11 ?
spokojnie xxx jak przestaniecie grac na grosze to pójdzie do góry . Bo jak się tak gra to można wpaść we własne sidła . a ze warto kupować każdy wie za pod koniec roku będziemy się śmiali z tej ceny. ja na razie drożej jak po 8 nie będę brał.
Ja obecnie próbuje kupić marsoft i szar marsoft spekulacyjnie a szor wraca prawdopodobnie na ciągłe i za ostatni kwartał miał już zyski ale cały czas dokupuje partnera jesli nadarza sie okazja.
szar i marsoft zaczeły pokazywać zyski a wiec zaczynają wychodzić z zapaści z zapytania wiem zee 1 kwartał ma byc dużo lepszy. a na partnerze jeszcze poczekam niech oddadzą niecierpliwi.