własciwie z prawdopodobieństwem 90% można przewidzieć czy kurs wzrośnie czy spadnie. i tak można spokojnie zarobić w tydzień jakieś 30% ! a w jeden dzień kilkanaście %. tylko te obroty i przyszłość bankruta mnie powstrzymują przed zaangażowaniem większej kasy. w ciągu lutego z 5 tys. zrobiłem 65 tys. przy czym raz "trafiłem" na spadek ! na 8 transakcji !!! popróbujcie i miłej zabawy !
Dnia 2017-02-27 o godz. 01:48 ~omnibus napisał(a): > własciwie z prawdopodobieństwem 90% można przewidzieć czy kurs wzrośnie czy spadnie. > i tak można spokojnie zarobić w tydzień jakieś 30% ! a w jeden dzień kilkanaście %. > tylko te obroty i przyszłość bankruta mnie powstrzymują przed zaangażowaniem większej kasy. > w ciągu lutego z 5 tys. zrobiłem 65 tys. przy czym raz "trafiłem" na spadek ! na 8 transakcji !!! > popróbujcie i miłej zabawy ! >
albo jestes nowy albo wreszcie nadszedl dobry okres inaczej powinienes byc na liscie milionerow
bzdury to ty piszesz . czy wiesz z mozna zarobić kiedy kurs jest taki sam jak np. miesiąc wcześniej i miesiąc później. nie ważne jest jaki był kurs na poczatku i na końcu ale jak sie zmieniał i ile razy. a teraz idź do biedronki i kup se piwko bo pewnie na tyle cie stać z twoja wiedza o giełdzie. bo do analizy jak sie kurs zminianiał i ile razy w ciagu lutego to nawet nie mam odwagi cię namawiać z twoja pożal się boże inteligencja.
to ty synku Rokefeler albo jakiś Crezus jesteś............cha cha......, tylko dlaczego tym się tak chwalisz, mają nie odpartą chęć USWIADOMNIENIA WSZYSTKIIMJAK MAJĄ TO ZROBIĆ, a to już pachnie mi nowym Zbawicielem, bo to przecież z miłości do ciemnego luda........ech wy......
Jak widać bronisz się jedynie po przez ublizanie inny, 0 merytoryki, bronią ludzi ciemnych i słabych są wyzwiska i opluwanie.
Ja kończę !!!!!! Dodam wiecej ,,!!!'' Bo ty ich za mało użyłeś w swoich wypowiedziach.