Czytam i nie mogę się nadziwić, ze tylu jeszcze NAIWNYCH głupców jest w akcjonariacie tego śmiecia. Czekają bowiem na scalenie z nadzieją na poprawę koniunktury na tym gównie. Czy wy na prawde nie rozumiecie , że ten sukinsyn KRÓL i jego przydupasy już dawno tą spółkę ze wszystkiego ....... wyssali?. Długi są większe ,niż wartość tego badziewia. Ponadto musicie wiedzieć, że nawet, jak dojdzie do scalenia akcji - powiedzmy - 100 do 1 będzie to BARDZO NIEKORZYSTNE dla akcjonariuszy. Dlaczego? Ano dlatego,ze powstała z tej operacji 1 akcja ( ze stu) będzie na początku kosztowała ( jeśli w ogóle wznowią notowania) może nawet na otwarciu 1 złoty, ale będzie to tylko chwilowa cena, gdyż w krótkim ( zapewne kilka sesji) czasie doprowadzą ją cwaniacy znowu do ceny, jak przed scaleniem , czyli za STO AKCJI będziecie widzieli znowu cenę........ 1 GROSIK. Obecnie cena ( 1 grosz za 1 akcje ) juz niższa być nie może a po scaleniu na pewno....... będzie. Wobec powyższego nie cieszcie się panowie i panie z zapowiadanego" re-splitu", bowiem na 100% zostaniecie wydymani przez OSZUSTA KRÓLA i jego przydupasów. Przykładem niech dla was będzie drugi śmieć zarządzany przez tych samych oszustów......... REGNON. Tu też zadziałał ten sam mechanizm, czyli ......... SCALENIE, mające na celu tylko jedno............. wykolegowanie, jeszcze łudzących się, że będzie lepiej .........akcjonariuszy. Pomyślcie zatem, zanim coś "dobrego" o IDEONIE napiszecie , bo wystawicie się na - mówiąc kolokwialnie - pośmiewisko.
Zyga, pisz z sensem.Ludzie czekają na razie nie na scalenie tylko na odwieszenie notowań,bo nie mają innego wyjścia.Jeżeli chodzi o spółkę nawet te najgorsze gdyby dostały zastrzyk kapitału od razu stanęłyby na nogi bez resplitów etc.Pomijając przeszłośc spółki w obecnej sytuacji nikt nie wskoczy z konkretnym kapitałem bo siedzi na niej syndyk.komornik ...muszą skończyć restrukturyzację zadłużenia i dopiero myśleć o przyszłości.Kolejne zawieszenie notowań oraz rozciąganie w czasie rozpraw jeszcze bardziej dystansuje ewentualnych inwestorów.Czas pokaże komu naprawdę zależało na zniszczeniu spółki.......Nie chcę oceniać p.Prezesa ponieważ" piłka w grze".Natomiast zastanawiam się nad Tobą, dlaczego od lat ostrzegasz, jątrzysz,obrażasz będąc tu na tym forum ..............pozdrawiam
Szanowny Panie, podpisujący się dziwacznym nickiem "d3fj498032-fujr2jh" - skąd u ciebie chłopie, tak optymistyczny scenariusz, dotyczący jakiejkolwiek restrukturyzacji tej upadłej i ograbionej spółki. Pisanie moje o IDEONIE i jej grabieżcach to żadne - jak piszesz - jątrzenie, obrażanie czy co tam jeszcze, to stwierdzanie przez lata faktów. Gdybyś posłuchał mnie i innych piszących złą prawdę o Ideonie i jej władców - oszustów, to nie czuł byś się obrażany czy poniżany. Po porostu te wpisy ciebie by nie dotyczyły. Ile ty masz lat, że piszesz bzdury o możliwości odrodzenia się tego - mówiąc kolokwialnie - spółki gówna. Poznałem działalność Oszusta KRÓLA zwanego prezesem wraz z przydupasami i zapewniam, że zrobił / li wszystko ( co gorsze w majestacie. podobno, istniejącego prawa) aby akcjonariusze nie wyszli z tego śmiecia w jakikolwiek sposób USATYSFAKCJONOWANI. Musisz, szanowny panie "d3fj498032-fujr2jh" zrozumieć i przyjąć do wiadomości, że ty i tobie podobni zostaliście przez KRÓLA.............. OKRADZENI. Przyjrzyj się działalności tego złodziejskiego towarzystwa, rządzącego spółką a zobaczysz, że czego się nie dotknęli ........złupili. Począwszy od kłamstwa dot. działalności w KOMI ( mam nadzieje ,ze wiesz o co chodzi), poprzez układ ze złodziejami z funduszu GEM, dziwne, nieopłacalne zakupy : elektr. ŚREM, piłkarskiej POLONII, działalności w handlu elektrycznością i gazu (dlaczego to nie wyszło?), doprowadzenie do - w zasadzie upadłości - REGNONU i wiele, wiele innych. Na prawdę dalej wierzysz i łudzisz się,że z tego śmiecia - IDEONU coś jeszcze będzie??? Tak? To nie dziw się, że nazywają ciebie i innych, tak, jak ty myślących .......... głupcami! Pozdrawiam