• emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~wiem [81.190.252.*]
    do 10 zł albo wyzej doleci. raport piekny, nowe akcje za pol roku wejda a wtedy fundy sie beda o nie zabijac
  • Re: emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~znawca [77.65.87.*]
    emisja po 81gr czyli za pare dni spadnie do ok 1zl a wy bierzecie za ponad 3zl macie rozum czy nie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.190.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Dnia 2017-02-09 o godz. 22:39 ~znawca napisał(a):
    > emisja po 81gr czyli za pare dni spadnie do ok 1zl a wy bierzecie za ponad 3zl macie rozum czy nie?

Skąd wziąłeś 81 gr?
    Cenę nowych akcji z pp ustali zarząd.

• Re: emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~Gonzales [83.23.255.*]
    Mimo, ze siedzę na akcjach to nie podzielam hurra optymizmu.
    Jutro gorąco.
    Jednak w dłuższej perspektywie jestem spokojny. Spółka arcyciekawa z super biznesem.
    Pytanie w jakim celu ta emisja ?
    Na pewno 100 tys papięta jako motywacja dla pracowników.
    Reszta dla akcjonariuszy, z czego tylko 1,228 mln to FF. W sumie będzie wiec okolo 5 mln po asymilacji.
    Skoro grubasom się to opłaca to po coś to robią. Może chcą pozyskać kasę na udział,własny dla doracji.
    Podejrzewam, ze w najbliższych dniach będą kolejne infa.
  • Re: emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~Wiem [81.190.252.*]
    No chca by fundy weszly oni dostana kase na rizwoj miedzynarodowy i wszyscy zadowoleni. Ta firma to bedzie cdprojekt polskiego sapa na swiecie
  • Re: emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~znawca [77.65.87.*]
    tam jest zapis jeszcze na 19,8mln akcji o nominale 10gr lecz nie podali ceny emisyjnej dobrze widze? dojdzie wielokrotnie wiecej akcji, amen zycze powodzzenia wroce jak bedzie ok 0,81zl nie zamierzam przeplacac i tez kupie po tyle co sobie drukuja te 5,6mln akcji po 0,81zl + 19,8mln akcji po cenie x zl a moze po nominale ktory wynosi 10gr?!

nie mniej niż 1 (jedna) i nie więcej niż 19.980.000 (dziewiętnaście milionów dziewięćset osiemdziesiąt tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii E, o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda;”
    Proponowana treść § 7 ust. 1a Statutu Spółki:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/SAPPEERS-Planowana-zmiana-Statutu-Spolki-na-Nadzwyczajnym-Walnym-Zgromadzeniu-zwolanym-na-dzien-08-marca-2017-r-7498600.html
    Jutro 4 zl
  • Re: emisja pod TFI i FUNDY. Bedzie gruuubo Autor: ~jes [217.96.166.*]
    Dnia 2017-02-09 o godz. 22:45 ~Gonzales napisał(a):
    > Mimo, ze siedzę na akcjach to nie podzielam hurra optymizmu.
    > Jutro gorąco.

Ja nie jestem hurra optymistą. Dzielę się swoimi spostrzezeniami i tyle...
    Bywają emisje "kierunkowe", posiadając akcje z dnia na dzień dowiadujesz się że będzie ich więcej czyli
    wartość spółki dzieli się na większą liczbę makulatury.
    Tu jest fair. Masz PP. Rynek jutro pokaze kierunek. Ja stawiam na północ. Być może w początkowej fazie będzie odleszczenie.
    wpisy tutaj na forum również sugerują że w GPW bawią się "znafcy". Sam jestem ciekaw :)

Jutro winda
[x]
LUKARDI -5,71% 0,40 2025-11-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.