Piękny trend wzrostowy i do tego pakiety po 300 000 latają więc coś się tutaj szykuje bo rośnie prawie nieustannie od kilku miesięcy i pokonanie 6 zł było ważnym momentem ponieważ była to niezła bariera psychologiczna :) Podobna sytuacja jest na Boryszewie którego też posiadam i szybko nie oddam Ktoś to zbiera i doskonale wie pod co a my się pewnie dowiemy jak już będzie dużo dużo wyżej a on wtedy będzie sprzedawał Więc KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ FAKTY No i na forum nie ma ............ ulicy ze swoimi bajkami więc to też bardzo dobrze ponieważ jak spółka daje zarobić 50% w dwa miesiące a ulica nawet się nie połapała co jest grane to ktoś doskonale wie jak to rozgrywać Czekamy na 8 zł w lutym a 10 zł nie później niż w marcu 2017 roku !!!!!!!!!!! Pozdrawiam posiadaczy :)
Poczekaj do marca a ja gram tutaj już długo ale się nie ujawniałem żeby tumanów nie przyciągać bo każdy nowy wpis zwraca uwagę na spółkę a ulica zazwyczaj reaguje panicznie nawet na mały - co powoduje lawiny i uwalanie kursu Myśl a potem pisz bo ja doskonale wiedziałem, że odbije odbije od 6 zł co potwierdzi 40 osób z którymi jestem w stałym kontakcie :) Wiesz taka mała grupa żeby okazje nie uciekały a gdybyś grał na polimku i gnb to byś dzięki mnie zarobił 60% w tydzień Pozdrawiam i jak w tytule :)
Zagwarantować to ja mogę tobie śmierć :D A jak chcesz do kółka to pisz ma maila samochod-zastepczy@wp.pl ogólnie gadamy na GG Jak ktoś inny chce to też może pisać Działamy gównie na SMA EMA i RSI Pozdrawiam a do sytuacji na Synthosie to chyba każdy widzi jakie jest ssanie akcji :) Może nie ma tutaj 20% dziennie ale 50% w dwa miesiące uważam za dobry wynik
Za duże wolumeny jak na ulicę do tego mała aktywność na forach tej spółki zdaje się potwierdzać tę tezę papier trzeba obserwować aby wyjść przed ew. korektą. Każdy używa swojego systemu przy podejmowaniu decyzji najważniejsze aby się go trzymać i doskonalić swoje umiejętności
Jak juz pisałem syntek moze skakać miedzy 5 a 7 zł , chcoiaż wedlug mnie jego obecna wartoś to ok 7 zł moze wiecej. Jeżeli mamy doczynienia z hossą to wiadomo ze cena moze siegnąc dużo więcej niż 10 zł - aż do skrajniego przewartościowania. A na GPW dawno hossy już nie było.
Dnia 2017-01-30 o godz. 14:26 ~Tomek napisał(a): > Piękny trend wzrostowy i do tego pakiety po 300 000 latają więc coś się tutaj szykuje bo rośnie prawie nieustannie od kilku miesięcy i pokonanie 6 zł było ważnym momentem ponieważ była to niezła bariera psychologiczna :) > Podobna sytuacja jest na Boryszewie którego też posiadam i szybko nie oddam > Ktoś to zbiera i doskonale wie pod co a my się pewnie dowiemy jak już będzie dużo dużo wyżej a on wtedy będzie sprzedawał > Więc KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ FAKTY > No i na forum nie ma ............ ulicy ze swoimi bajkami więc to też bardzo dobrze ponieważ jak spółka daje zarobić 50% w dwa miesiące a ulica nawet się nie połapała co jest grane to ktoś doskonale wie jak to rozgrywać > Czekamy na 8 zł w lutym a 10 zł nie później niż w marcu 2017 roku !!!!!!!!!!! > Pozdrawiam posiadaczy :)
8 zł 10 zł ... może 50 zł totalne bzdury i mącenie ludziom w głowach. Synthos to nie jakaś mała spekulacyjna spółeczka na której łatwo zrobić balon. W tej chwili wycena zakłada 550 mln zysku netto na 2017. Poczekajcie co się stanie z kursem jak kauczuk zacznie spadać a wzrósł bo stały fabryki w Indonezji. Poczekajcie jak ruszą
Tomek, co ty wygadujesz... "na forum nie ma ulicy ze swoimi bajkami"... a kim są Ci wszyscy z tego forum? grubasami? wolne żarty grubasy nie bawią się w takie fora, po prostu nie te pieniądze... to, ze wycena podskoczy do 5,20 - 5,30 było do przewidzenia (wzrost kauczuku i inne sprawy Synthosa), ale bajanie o pow. 10 zł w tym roku to wróżenie z fusów... pokaż jakąś analizę finansową z projekcją przepływów finansowych na poparcie tej tezy, to może wtedy ktoś będzie skłonny Ci uwierzyć...
kurs dotarł do czerwcowych szczytów z 2012 r. przy prawie pionowym wybiciu... i rzekomo nie ma tutaj drobnicy... niezłe bajki, prędzej będzie zjazd do bazy niż 10 zł... poza tym skoro drożeją już największe śmiecie na GPW (nie mówię tutaj o Synthosie, gdyż uważam go za dobrą spółkę, aczkolwiek obecnie już wysoko wycenioną), to prędzej będzie korekta niż dalszy wzrost...