trend wzrostowy juz jest jak patrzy sie na wykres. Idzie góra potem zdrowe korekty. Wygląda to na ksiązkowego klasyka z małym ff :)
Aczkolwiek nie mam pewności, że do końca tego roku będzie 5zł. W perspektywie 2 lat z pewnością, ale co do tego roku to byłbym ostrożniejszy. Raczej obstawiam 3-3,50.
Dnia 2017-02-22 o godz. 12:32 ~WłodekzGdyni napisał(a): > Okulista się kłania.
Zgodnie z w/w sugestią udałem się do okulisty. Wróciłem i faktycznie lepiej widzę :):) Jeszcze parę wizyt korekcyjnych ( wzrok) i do końca roku i będę widział tak jak ma być........
Dnia 2017-02-22 o godz. 15:17 ~xyz napisał(a): > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:32 ~WłodekzGdyni napisał(a): > > Okulista się kłania. > > Zgodnie z w/w sugestią udałem się do okulisty. > Wróciłem i faktycznie lepiej widzę :):) > Jeszcze parę wizyt korekcyjnych ( wzrok) i do końca roku i będę widział tak jak ma być........
Zgodnie z ww sugestią udałem się do tego samego okulisty ale ten mi podpowiedział: Załóż się z kolegą xyz o znaczną sumę. Skoro jest on święcie przekonany że do końca marca będzie 5 zł to po wygranym zakładzie będzie miał kupę kasy...
Dnia 2017-03-02 o godz. 11:16 ~maarc napisał(a): > Jak założysz się o 10 mln i wykażesz że masz tyle, to do końca marca eykręcimy 5 zeta:P
Drobni akcjonariusze posiadają ok. 10 % tzn 3 mln akcji . Żeby wywindować kurs do 5 zł w ciągu miesiąca ( chyba że mówisz o marcu 2117 roku) trzeba by zaangażować kilka milionów. Masz kolego tyle? Chętnie założę się o 100 000 - tyle mam wolnej gotówki - bo w razie wygranej zyskuję drugie tyle a w razie przegranego zakładu zyskuję więcej na wzroście kursu do 5 zł :). Przyjmujesz zakład ? :) Pozdrowienia.
Brednie. Ostatnio zaczęli ostro kontrolować koszty, stąd poprawa wyników i spadek stoków i zadłużenia.
A wyprowadzanie kapitału nie jest w stylu Szatniaków.