Witaj Dawid, widzę że wróciłeś do nas po dłuższej przerwie. Wyobraź sobie, że Stefan przepadł w niewyjaśnionych okolicznościach. Za to roi się od nowych mitomanów ;) Stefan jednak jest niezastąpionym mistrzem współczesnego homeryzmu giełdowego i narazie nie doczekał się na tym forum godnego następcy ;) Pozdrawiam
info bylo w polowie grudnia a wy dopiero teraz kupujecie? czemu wczesniej nie mogliscie a teraz placicie prawie 2x drozej? heh nie mysla CI ludzie normalnie xD
Oby to nie była kolejna sztuczna zwyżka. Ja mam zaladowane po 30gr i czekam na odbiór. Podejrzewam, że sporo osób podobnie ma zapakowane w dobrych czasach po kilkadziesiąt gr. Jak dojdzie do tego pulapu to kazdy zacznie sypac i znowu południe.
Na co się załapać? Są jakieś konkrety? Prezes coś ogłosił? Znalazł się jakiś duży inwestor? NIE! Tak więc nie ma się na co załapać, chyba że na stres i utratę kapitału. W gorącej wodzie jesteś kąpany Olafku, albo na usługach prezesa Skiby i chcesz nas wmanewrować w jeszcze większe problemy. Tak czy siak nie ładne tak podjudzać, na szczęście nikt myślący się na to nie nabierze.
Marku! Poprostu mam te akcje i chcę aby poszły w górę, czy na giełdzie to coś dziwnego? Wielu jest tu co kupowali w okolicach 0,30 - 0,60 zł i wiecej... więc czy muszę być na usługach jakiegoś Skiby prezesa co mi lata wokół nosa? To,że krętacz to czytam z innych wypowiedzi, ale mnie obchodzi to,żeby tu akcje szły w górę, a widze że może byc tu bardzo dobrze. I nie ma co biadolić. Na JSW tez biadolisz? Na Petrolinvest? Na coś jeszcze? Skomleć można na wszystkie firmy z GPW, ale trzeba mieć mózg i obserwować kiedy można ładnie na groszowych akcjach zarobić. A właśnie tu tak bedzie i jest
A jaki masz pomysł Mareczku, co w takim razie doradził byś w tej sytuacji, zadałeś kilka pytań i co będziesz czekał aż ci Prezes Skiba w piśmie na nie odpowie. Tu sprawy będą się rozgrywały krok po kroku. Nie ma upadłości i to jest najważniejsze dla spółki.
Widzę Mareczku, ze nie masz doświadczenia w spółkach. Po co Skiba stał się Prezesem Zarządu. Myślisz ze to jest fajna fucha w sytuacji, kiedy spółka miałaby iść do piachu, po co walczyli o wycofanie upadłości. Tu jest jeszcze coś do ugrania, a my tez zamierzamy coś ugrać.
Dokładnie tak drogi "Inwestorze", wiem że od lemingów nie uzyskam odpowiedzi nawet na jedno z kluczowych pytań, które zadałem. Nie cierpię jednak takiego pie.....a o uciekających pociągach, pachnie mi to zawsze szachrajstwem. Mam do tego nosa, bo na giełdzie siedzę od jej początków i przechodziłem podobne akcje tysiące razy. Zazwyczaj gdy pojawiają się tacy naganiacze to spółki leciały na łeb na szyję, lub w ogóle znikały z giełdy. Wolę opierać się na faktach i tępię bezmyślność i głupotę. Jestem na to po prostu wyczulony, lata praktyki mnie tego nauczyły.