Dnia 2017-01-02 o godz. 09:08 ~Realista7201 napisał(a): > przecież to jeden z liderów rynku słodyczy?
Oj tam ,oj tam ,od razu tam lider.Z takimi ciamajdami zarządzającymi to nim prędko nie będzie.Na takich pażdzierzach można ładnie zarobić lub stracić jeśli się ich dobrze nie zna.
Lider, lider . Przejęli najwięcej firm polskich też z markami wyrobionymi , też zagranicą . Kwestia w tym, że coraz mniej akcji w obrocie,-ciągle skupują i anulują . Mimo tego zjawiska, w podobnych okresach następowały ruchy, bo przy takich w/w przejęciach, wyniki nie mogły być złe . Jedna zdarza się to coraz rzadziej, a kto posmakował kółek to bez filozofii nie usiedzi długo w szatni.
Dzięki :) Rzeczywiście troszkę się obudziło :) Z tym skupowaniem i umarzaniem to ściema imho. Oni skupują mniej niż ja :):):) ale rzeczywiście mały free float. Chyba chcą zejść z giełdy. Najlepszego w Nowym Roku :)
Wszedłem trochę bez przekonania po jakimś callu analityków :) ale chyba zostanę tu dłużej. Pogrzebałem trochę wokół spółeczki - i podoba mi się to co widzę . Zero zagrożeń i spory upside. Nie będę windował kursu bo sam sobie nie sprzedam :) ale powoli dokupuję :)
Co prawda trochę im koszty wzrosły, ale to zazwyczaj oznacza upside w reve:) Powodzenia :)