Tutaj zabawa we wzrosty i spadki będzie jeszcze trwała cały grudzień 2016 roku.Dopiero po zrealizacji informacji podanych w komunikacie będzie można stwierdzić o realizacji organicznego rozwoju Spółki i wzrostu wyceny Spółki !
Dnia 2016-12-16 o godz. 13:39 ~martin0 napisał(a): > Tutaj zabawa we wzrosty i spadki będzie jeszcze trwała cały grudzień 2016 roku.Dopiero po zrealizacji informacji podanych w komunikacie będzie można stwierdzić o realizacji organicznego rozwoju Spółki i wzrostu wyceny Spółki ! >brać i kierunek północ
A mi to wyglada na robotę animatora. Zanęta rzucona... i czekają. Pozytywny sygnał jest taki, że karaś skubie i daje się wciągnąc wyżej. Prawidłowo. Jak się nakręci to już pójdzie z nurtem.
coś niemrawo. Poniedziałek do roboty żeby zarobić trzeba brać. Podobny poniedziałek do piątku powoli zbierają żeby ci nie zdecydowani oddawali a następnie przełamanie i widły
Dnia 2016-12-19 o godz. 10:00 ~wilkołak napisał(a): > jutro 50 gr, tam gdzie marti0 tam glebokie spadki > PESYMISTA - WILKOŁAG - NAGANICZ LUBIĘ TAKICH NIC MI W ŻYCIU NIE WYSZŁO TO PRZYNAJMNIEJ PO WKURZAM INNYCH PIENIĘDZY NIE MAM ŻEBY KUPIĆ TO POMARUDZE !
Każdy niech pisze jeśli cokolwiek wnosi do dyskusji. A samo pisanie typu ; lecimy na dolne, czy górne widły to śmietnik. A wilkołak to już osobny przypadek. Psychiatra nie może się chyba doliczyć pacjentów.
wilkołap-jak sama nazwa Twojego nicku wynika-to łapiesz lekarstwa na swoją chorobę.Jeżeli jeszcze potrafisz czytać moje wpisy-przed czy po spożyciu lekarstw ,, to jeszcze r a z przeczytaj moje wpisy dot. roku 2017 !!!Jeżeli jednak już czytać ze zrozumieniem nie potrafisz to konieczna jest już wizyta u lekarza specjalisty !Zycze Tobie-zdrowia i powrotu do normalnego funkcjonowania na Forum-Martin EWP-EWP to skrót-Ekipa Wirtualnych Przyjaciół-to tak dla Twojej wiedzy !