• Ukryte KUPNO na 4,90 i 4,98 Autor: ~Kr [193.110.142.*]
    Ładnie skupują w ostatnich tygodniach.
    Zbiorą, zbiorą i wio na 7 pierwszy przystanek. Obstawiam że to PZU >5% dobiera. Spółka tania jak barszcz :)
  • Re: Ukryte KUPNO na 4,90 i 4,98 Autor: ~Kr [193.110.142.*]
    Ruszają :) PZU TFI wchodzi
  • Re: Ukryte KUPNO na 4,90 i 4,98 Autor: inwestor1977 [94.254.179.*]
    Ja również przyglądam się spółce. Wydaje się, że dno uklepane. Ukryte kupno na 4,95 prze kilka dni nikt nie zasypał.
    Dzisiaj nastąpił mały zryw. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni, wygląda to dobrze.

• Re: Ukryte KUPNO na 4,90 i 4,98 Autor: ~Kr [193.110.142.*]
    5,15 też ukryte kupno

• Re: Ukryte KUPNO na 4,90 i 4,98 Autor: ~Inwestor [212.14.62.*]
    O widzę, że forum w końcu odżywa i paru sensownych gości weszło na pokład. Kilka tygodni temu ostrzegałem, aby przy zwałce na wynikach nie dać się wydymać i teraz pewnie Ci co nie wytrzymali wtedy ciśnienia lamentują.
    Ale tak już jest na giełdzie, że oni muszą dostarczać kapitał, a zarabiają Ci, którzy mają emocje na wodzy i logicznie analizują fakty.
    Teraz jedynie trzeba oprzeć się pokusie szybkiego zarobku. Realna wycena spółki na obecną chwilę to 9-10zł. W styczniu zaczną wchodzić duże podmioty na giełdę, więc spółka z tak dobrym bilansem i perspektywami będzie łakomym kąskiem.
    Przy wyczerpanych rajdach KGHM, JSW, OPONEO czy CDP obstawiam, że następne rajdy będą dotyczyć właśnie 4FUN, LIVECHAT (zarabiają w dolarach), a z dużych podmiotów pewnie w końcu ORANGE się obudzi. W każdym razie wchodzimy w 2 miesiące dynamicznych wzrostów, więc warto być na pokładzie.
  • Nie mów nic zabawa trwa Autor: ~Ja [212.14.62.*]
    Aż nie mogę się nadziwić jakie piękne cykle ta spółka wyznacza. Wzrost o 7-10%, chwilowy trend boczny, spadek o 3-5% i znowu do góry. I tak powolutku, ale konsekwentnie od 4zł. Pieniądze lubią ciszę i to się bardzo fajnie sprawdza. Szczególnie na tak zdrowych spółkach jak 4Fun:)
[x]
DIGITANET -0,56% 106,20 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.