nie ale dużo utkneło i szukają teraz wyjscia pisząc o rajdzie św mikołaja takiego rajdu na giełdzie nie widziałem od 5 lat pisać mozna jak się siedzi na haku i modli zeby ktoś kupił zabrałem dziś gr jaguar po 25 gr tam ostanio ładnie poszło na 65 gr poczekam na wybicie przynajmniej spólka zdrowa nie to b2b gdzie nic nie jest normalne
Witam Stary numer cwiczony tu nieraz dystrybuije sie papier na nizszych polkach 15 - 14 groszy a podbija mala iloscia na 16 -cie Dzis moze zrobia nawet rano na moment 17 cie groszy -) wszystko to po to zeby poustawialy sie jakies zlecenia na kupnie - karnet na kupnie jest b maly - nie mozan wysypac duzo akcji a trzeba z nich jakos wyjsc to tak robia ' neca i neca no i wpisy na forum pt tytułem /troche przejskrawiam RAjD -) brac bo zabraknie -) zaraz odjazd czeka nas super info nie znasz sie - cielaku po 1 zł ci sprzedam -))
ja mam gr jaguar,,,, ale widze że się zakleszczyliscie na długo kto zdrów dawno zwiał a nagonki typu--- braknie akcji ,,info itp... to dzieciom do piaskownicy proponuje wszystkim wystawić swoje akcje na 15 gr i zobaczym czy jest tego 500 k bo według mnie jest jak nie więcej mówie o samych leszczach a gdzie reszta ,,, moze emisji nie będzie ale dla pozyskania kapitału mogą zrobić zrzut akcji powiedzmy na prezenty świąteczne lub wyjazd na święta dla zarządu itp...dla nich niewazne czy kurs bedzie 20 gr czy 5 gr
gr jaguar?:) hehe to nieźle wdepnąłeś, chyba że raportów nie potrafisz czytać albo nie widziałeś ich ostatniego raportu to współczuje zakupu bo poprostu się nie znasz. Pomijając fakt że od wyników wali ciągle w dół, pod wyniki byłł juz nawet ponad 50 gr teraz po tych ich wspaniałych osiągnięciach kurs juz tylko 25 gr, gratuluje wyboru naprawdę:) buahahahahaha
Dnia 2016-11-29 o godz. 09:40 ~wątpiacy napisał(a): > co oni robia ???? > czemu nie podbijaja tutaj z rana - przeciez tak zasypia ten maly popyt .... > -)))) >
robia obrót na 15 gr:) hehe żeby handel całkiem nie zamarł:)