• Chyba już nie ma na co liczyć Autor: ~jakitaki [95.160.189.*]
    Wygląda na to że Petronella masowo pozbywa się akcji. Jeśli tak bardzo potrzebuje pieniędzy. że tak nisko ceni swoje akcje, to chyba nie ma czego tu szukać. Wciąż ma miliony akcji do wysypania a rynek wątpię żeby był wstanie to przyjąć.
  • Re: Chyba już nie ma na co liczyć Autor: ~Bądź [31.0.64.*]
    Nie przesadzaj bo 100 000 akcji zmieniło właściciela dzisiaj i wygląda na to że walor jest wyprzedane. Wyglądało to tak ze ktoś chciał zanozyc kurs by zmusić graczy do kapitulacji. Sprawdź sprzedaż po 28 gr bo o ile dobrze pamiętam to kwestia kilku set zł a więc nie wyprzedaż a kuszenie wyprzedażą. Miałem dzisiaj wchodzić ale jak tak dalej będzie niemrawo to może uda się kilkadziesiąt % taniej. Po obrotach widać że większość podziela moje zdanie.
  • Re: Chyba już nie ma na co liczyć Autor: ~manola [109.74.108.*]
    no właśnie - wczoraj zabrali ponad 300 000 szt. powyżej 40 gr. a obroty przekroczyły 500 000 - więc - dzisiaj po prostu duży nie kupował - więc oddawali tylko mali spanikowani.
  • Re: Chyba już nie ma na co liczyć Autor: ~zadowolony [89.77.150.*]
    Panowie cena tych akcji nie ma żadnego znaczenia.
    zrzuciłbym moje pkc to wejdzie na 0.10

wymieniajcie się dalej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.1.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Chyba już nie ma na co liczyć Autor: ~mimil [188.146.172.*]
    To jest straszne co piszecie. Ale ogólnie rzecz biorąc to trzeba mieć pieniądze do wyrzucenia w błoto żeby podbijać kurs tych akcji. Od razu pojawia się duża podaż nie licząca się z ceną i wywalanie na całego.
[x]
TROPHYRES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.