• Pisaliście że mam wyobraźnie Autor: ~Tadek [188.146.169.*]
    Pisałem kiedyś ze Taki mały PMI a sprawa będzie wielka.
    Otóż jest to tak wielki układ tak jak pisałem że trudno sobie wyobrazić.
    Podałem w zeznaniach że państwo istnieje teoretycznie cytując sowa&przyjaciele.
    Nazwiska nam znane wpłacają na konta obu opcji na fundusze wyborcze kwoty nawet maksymalne całymi rodzinami nawet matka .Sprawa jest tak duża że jeden tylko odprysk uciekł na Ukraine a w Państwie prawa którym nie wiem czy Polska jest to sprawa PMI powinna doprowadzić nawet do ekshumacji i wyjaśnienia przyczyny śmierci lub nie jednego polityka i biznesmena o którym ucichło bo tak miało być.
    Tylko szkoda że nie jestem prokuratorem bo bym to rozwiązał w mig.
    A tu polityczny pat może być.
    Więcej napisać nie mogę.
    Czekamy na ruch prokuratury
    Adwersażom forum proszę o nieprzekazywanie innych danych które Wam przekazałem bo to materiały prokuratorskie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pisaliście że mam wyobraźnie Autor: ~Tadek [188.146.168.*]
    Miluh łap tego.
    To ważniak.
    Autor: ~akcjonariusz [178.115.130.*]

• Re: Pisaliście że mam wyobraźnie Autor: ~CUDO [91.224.192.*]
    Dnia 2016-11-09 o godz. 21:20 ~Tadek napisał(a):
    > Miluh łap tego.
    > To ważniak.
    > Autor: ~akcjonariusz [178.115.130.*]
    >

KIERUL,PAWLIKOWSKI,SKOPOWSKI znaja sie od dawna,CYPR,BYDGOSZCZ,AGTES,01C
    no coz, wszystko sie wyjasnia powoli,.... to znaczy u mnie juz sie wyjasnilo, ale tak wszystkiego Wam nie bede pisal, sami poszukajcie, czytajcie, interesujcie sie,

Tonbo, Zoukuma, Viborera, Midorana - spolki zarejestrowane na cyprze
    Janusz Skopowski, Marcin Pawlikowski, Jerzy Dmochowski, Ziółek, Michał Kierul, a wlasciwie kilku Kierulów
    firmy: 01cyberaton, Agtes, Boruta, Softblue, bpc, biomass i .... jeszcze taka jedna (która laczy wszystko i spaja tę ukladanke w logiczną calosc)

jeszcze te dwie dziwne firmy ze stanow ze stanu deleware, o ktorych nikt nic nie wie:
    Acoustic Protection Solutions LLC ze stanu deleware oraz Pangeatec LLC ze stanu deleware

spolki nie notowane na gieldzie: lignotec, fundusz 12victoria, ecomilan, reeco kujawy

emisje, wywalalanie akcji, znow emisje, rozwodnienie kapitalu, scalanie, zarobili na tym miliony,.... na samym kreceniu kolek.. bez wytworzenia faktycznie czegos wartosciowego, niesamowite... naprawde niesamowite i niewiarygodne, w tym momencie nawet trrudno mi oszacowac ile pieniedzy wplacili drobni gracze na te wszystkie emisje na tych wszystkich spolkach, ale to bedzie kwota 6-cio cyfrowa i to wszystko poszlo do waskiej grupy spolek i ludzi. a kursy spolek pospadaly, nawet na historyczne minima. ludzie potracili pieniadze, zbankrutowali, zyciowe dramaty i tragedie, a 4 spolki z cypru i panowie pawlikowski, skopowski, kierul zawsze do przodu!

przez jedno zdanie na stronie 22 w prospekcie emisyjnym softblue rozwiazalem ta zagadke, caly ten cypr i spoldzielnia z bydgoszczy
    Dokument informacyjny Softblue SA - strona 22
    http://www.newconnect.pl/pub/dokumenty_informacyjne/Softblue_Dokument_Informacyjny_02122015_OST.pdf
    W ramach oferty niepublicznej akcje serii B przydzielono 2 podmiotom - Viborera Limited oraz Tonbo Investments Limited.

ci ktorzy dopiero wchodza na gielde nie beda wiedzieli, ze tonbo jest zwiazane z pawlikowskim, a ten z kolei np agtesem, ktorego nawet juz nie ma na gieldzie, i nie bede wiedzieli jak tonbo wywalalo akcje boruty i agtesa. jak skopowski wywalil 01cyberaton.

ci sami ludzie, to jest skopowski, pawlikowski, kierul, do pomocy dmochowski od dawna robia ten sam numer - pewnie legalny w polsce - obejmuja emisje akcji spolki poprzez spolki cypryjskie, potem je wywalaja w ulice, miedzy innymi pod rozne infa i generowanie sztucznych obrotow i manipulacje na arkuszu zlecen, i potem to samo, nowa emisja, zmieniaja sie spolki, ale stoja za nimi ci sami ludzie. firmy te miedzy soba generuja rozne "pozytywne" komunikaty, np objecie akcji - ktos mysli, ze to podmiot zewnetrzny wchodzi i tez zaczyna kupowac,a to po prostu znajomy królika na podbicie kursy. wszystko pokazuja tabele zmian akcjonariatu! ludzie, czego Wy tego nie czytacie??? na forum agtesa sporo pisali, dlaczego moga tak robic....ale sporo jest tez na forum 01cyberaton i Boruta, ale trzeba czytac w tyl, nawet kilka lat! archiwum.

oni wykorzystuja to, ze nic nie chce wam sie poczytac, postarac, przejrzec historie akcjonariatu, zmian we wladzach, a to wszystko sa legalnie dostepne informacje...

niedlugo napisze wiecej,

dotyczy:
    KIERUL,PAWLIKOWSKI,SKOPOWSKI znaja sie od dawna,CYPR,BYDGOSZCZ,AGTES,01C

Stopka redakcyjna:
    Janusz Andrzej Skopowski - wyprzedał wszystkie swoje akcje 01cyberaton drobnym graczom pod rożne manipulacyjne infa, doprowadzil kurs 01cyberaton do historycznego minimum, do zrujnowania reputacji spółki i do free float prawie 90% !!! (wyprzedawał wbrew obietnicom w żywe oczy na walnym, że tego nie będzie robił). swoimi działaniami doprowadził do finasowej tragedii wielu ludzi. po czym nastapila emisja akcji bez prawa poboru przez firme ZOUKUMA z Cypru (za którą prawdopodobnie stoi Janusz Andrzej Skopowski), w taki skali, że objęła 25% !!!!

Jest (lub był) powiązany (poprzez osoby lub kapitały lub władze spółek lub w inny sposób) z Marcin Henryk Pawlikowski, Jerzy Dmochowski, a także z takimi firmami jak Boruta na NewConnect, Midorana, dyrektorami tam są Marcin Pawlikowski i Janusz Skopowski, Viborera, Tonbo (firmy zarejestrowane na Cyprze), oraz Suntex, Russ Textiles International (UK) Limited z Anglii. oraz dwie firmy ze stanów: Pangeatec LLC, Acoustic Protection Solutions LLC. Jest prezesem prywatny fundusz 12Victoria, poprzednim był Marcin Pawlikowski. Fundusz 12victoria inwestował w Agtes, który został wykluczony z giełdy. Udziały w Agtesie ma (lub miała) Zoukuma, a także Jerzy Dmochowski.

Podobny sposób działania jaki ma Pan Janusz Skopowski i Zoukuma na Cyberatonie ma Pan Marcin Pawlikowski, Midorana na Borucie.

W fimie 01 Cyberaton była zatrudniona córka Janusza Andrzeja Skopowskiego pani Maria Anastazja Skopowska.
    Zachęcam do samodzielnego szukania informacji o tych osobach i spółkach zarówno na forum, jak i ogólnie w wyszukiwarce internetowej.
    Np.
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4054813&strona=1
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=4311061&strona=1
    https://www.bankier.pl/forum/forum_o_agtes,6,21,10000001424.html 
    link

Prosze się zainteresowac i poczytać fora:
    Spółki zarejestrowane na Cyprze: Zoukuma, Midorana, Tonbo, Viborera.
    Spółki na giełdzie: Agtes, 01Cyberaton, Boruta, BPC, Biomass, Softblue
    Spółki nie na giełdzie: fundusz 12victoria, Lignotec, Ecomilan, Reeco Kujawy,
    Ludzie: Janusz Andrzej Skopowski, Marcin Henryk Pawlikowski, Jerzy Dmochowski.
    Sam nie wiem, czy to wszystko.

• jesteście pierdoły Autor: ~kos [95.171.113.*]
    ja też straciłem i to nie mało, ale nie nie dajcie się zwariować - nie ma sensu następni naganiacze na spalone spółki
  • w innych na NC nie było lepiej Autor: ~_olo_ [5.172.255.*]
    Magdalena Tyszka,
    która jest podpisana na chyba każdym sprawozdaniu finansowym PSW Capital S.A.  jako je sporządzająca, jak również jest członkiem Rady Nadzorczej PSW Capital S.A. (cały czas w KRS-ie)  jest wg. moich informacji żoną zastępcy Prokuratora Rejonowego w Ciechanowie Piotr Tyszki   link

Otóż ostatnio opublikowano oświadczenie majątkowe Piotr Tyszki , tutaj:
    link
    jak się porówna informacje  z jego oświadczenia dot. udziałów jego żony w firmie z danymi dotyczącymi spółki, której prezesem jest Magdalena Tyszka tj. Finance Pro Service Sp. z o.o. (KRS 371090) to mamy potwierdzenie, że są małżeństwem.

Dodam, że Piotr Tyszka był wcześniej oskarżycielem skarbowym. Tu mamy na stronie Prokuratury Krajowej  jego artykuł z 2007 w Nr 1 „Prawo i Prokuratura” pt.  „Zadania prawa karnego skarbowego i praktyczne możliwości ich realizacji”
    link

Podpisy Małgorzaty Tyszki (Gonty) np.:
    a.Rachunek zysków i start za 2010 w Polskie Składy Węglowe Sp. z o.o.
    link
    b.Rachunek zysków i start za 2009r. w Polskie Składy Węglowe Sp. z o.o.
    link
    c.Raport roczny PSW za 2010r. dokument - opinia i raport  (tu jako pracownika firmy Biuro rachunkowe Małgorzata Gonta)
    link
    d.Raport Węglopex-u skonsolidowany za 2014r. już po sprzedaży akcji przez PSW
    link

A tu kilka przykładów podpisów Magdaleny Tyszki w innych spółkach powiązanych z krawczykami:
    Depend S.A. – Raport  Roczny za 2014r. (np. w załączniku Nr 1 do raportu)
    link
    starali się o kredyt na 200mln USD tak ze 4 lata ale chyba jeszcze go nie dostali

SPC Group S.A. – Raport Roczny za 2014r. (np. dokument  Sprawozdanie finansowe..)
    link
    czyli ciche zawieszenie działalności

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.