18.10.2016, Berlin (PAP/dpa/Reuters/AP) - Kanclerz Niemiec Angela Merkel oraz prezydenci Ukrainy, Rosji i Francji, Petro Poroszenko, Władimir Putin i Francois Hollande, spotkają się w środę w Berlinie ws. uregulowania konfliktu w Donbasie - podał we wtorek rzecznik niemieckiego rządu.
Dajcie spokój. Ktoś sztucznie rozbujał ruch na tej spółce i pewnie się już wycofał zgarniając niezły zysk. Teraz to pewnie wróci do 20gr. Do póki nie będzie pokoju w Dombasie, a Rosji na tym nie zależy i do póki kopanie nie będą normalnie pracować ta spółka będzie leżeć. A ja naprawdę chciałbym, żeby to rosło bo utopiłem tutaj trochę kasy… Średnia cena moich akcji to 3,35… Niestety nie widzę perspektyw dla tej spółki.
ta spolka to będzie najlepsza inwestycja tego roku, do grudnia zobaczymy min. 3-4 zl a spolka działa i to dobrze, znajomy z Ukrainy dzwonil na moje polecenie i maja się dobrze i to widać ze zaczyna buja c kursem, wręcz powiedzieli ze nie wyrabiają się z zamówieniami, bo zapotrzebowanie przed zima jest ogromne a kto jak nie oni maja dostarczyć wegiel???Myslec i pakowac po korek ja mam 100tys papiera i jestem spokojny z czego 30 tys dobrałem na ostatniej podbitce, srednia zakupu 45gr
Do mnie też dzwonił znajomy z ukrainy i mówił tam pobojowisko szyby zalane , cała infrastruktura rozkradziona i brak jakiegokolwiek wydobycia nie licząc kilku biedaszybów raportu też nie będzie komu napisać .
a Ty myślisz , że znalazł się taki kto by podjął takie ryzyko? kto by składkę za nich zapłacił jak oni tylko same straty pokazywali zresztą wystarczy zobaczyć co obiecywali jeszcze przed konfliktem i co wtedy zrobili no to zdrów