• SUPER PROMOCJE Autor: ~supermakler [87.239.76.*]
    kupiłem i jeszcze dokupie spokojnie
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~zuza [37.8.227.*]
    Gratulacje z powodu zakupu.

Chyba naprawdę już koniec wojny.

18.10.2016, Berlin (PAP/dpa/Reuters/AP) - Kanclerz Niemiec Angela Merkel oraz prezydenci Ukrainy, Rosji i Francji, Petro Poroszenko, Władimir Putin i Francois Hollande, spotkają się w środę w Berlinie ws. uregulowania konfliktu w Donbasie - podał we wtorek rzecznik niemieckiego rządu.

• Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~SADOVAYA [80.63.35.*]
    no i jazda , tego nam było trzeba

• Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~GFE [217.11.133.*]
    Teraz tylko zielono. Dziś zamknięcie ok 20% na plus.
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~SongoKu [188.146.74.*]
    Prawie odgadles tylko ze jest prawie 20% na minus!
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~wolf [94.254.226.*]
    Ubralista sie a teraz placz,,,sado to padlo,,juz dawno powinno byc zdjęte z gieldy,,,teraz spekulacyjna podbitka,,a później piach,,,.
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~SADOVAYA [80.63.35.*]
    tu tak będzie teraz 20 w górę , a potem 20 w dół tylko zwócie uwagę na jakim wolumenie
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~egzek [178.43.158.*]
    Dajcie spokój. Ktoś sztucznie rozbujał ruch na tej spółce i pewnie się już wycofał zgarniając niezły zysk. Teraz to pewnie wróci do 20gr. Do póki nie będzie pokoju w Dombasie, a Rosji na tym nie zależy i do póki kopanie nie będą normalnie pracować ta spółka będzie leżeć. A ja naprawdę chciałbym, żeby to rosło bo utopiłem tutaj trochę kasy… Średnia cena moich akcji to 3,35… Niestety nie widzę perspektyw dla tej spółki.
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~sadofan [83.23.50.*]
    ta spolka to będzie najlepsza inwestycja tego roku, do grudnia zobaczymy min. 3-4 zl a spolka działa i to dobrze, znajomy z Ukrainy dzwonil na moje polecenie i maja się dobrze i to widać ze zaczyna buja c kursem, wręcz powiedzieli ze nie wyrabiają się z zamówieniami, bo zapotrzebowanie przed zima jest ogromne a kto jak nie oni maja dostarczyć wegiel???Myslec i pakowac po korek ja mam 100tys papiera i jestem spokojny z czego 30 tys dobrałem na ostatniej podbitce, srednia zakupu 45gr

• Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~3630795u [46.238.113.*]
    Do mnie też dzwonił znajomy z ukrainy i mówił tam pobojowisko szyby zalane ,
    cała infrastruktura rozkradziona i brak jakiegokolwiek wydobycia nie licząc kilku biedaszybów
    raportu też nie będzie komu napisać .

• Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~vaya [37.47.18.*]
    Jest już tanio wiec daruj se te brednie. Brali po 60 gr i wyżej nie bez powodu. Do końca roku będzie złotówka
  • Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~rsk [185.102.189.*]
    A myślisz, że ktoś był tak głupi i nie ubezpieczył kopalni wartej miliony?

• Re: SUPER PROMOCJE Autor: ~3630795u [46.238.113.*]
    a Ty myślisz , że znalazł się taki kto by podjął takie ryzyko?
    kto by składkę za nich zapłacił jak oni tylko same straty pokazywali
    zresztą wystarczy zobaczyć co obiecywali jeszcze przed konfliktem i co wtedy zrobili
    no to zdrów
[x]
SADOVAYA 0,00% 0,12 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.