W dodatku te wirtualne zyski są na walorze, który na początku listopada będzie miał zawieszone notowania;) Ktoś tu sie rozmarzył o notowaniach ciągłych, a za chwile się okaże, że te wszystkie wielkie fortuny będą lekko niepłynne;)
"GPW od 9 listopada zawiesza obrót akcjami spółek: Sadovaya, Westa, JJ Auto i Fenghua Soletech - podała giełda w komunikacie. Przyczyną zawieszenia jest nieopublikowanie w terminie przez ww. spółki raportów za 2014 rok. (PAP)"
Przecież to jest stara sprawa. Czy wy naprawdę nie macie co robić? Dajecie wpis z okresu w którym separatyści latali dookoła biur sadovaya z bazookami. To jak Ci ludzie mieli wziąć dokumenty i opublikować raport? Pomyślcie jeden/jedna z drugim. Nawet władze SADOVAYA informowały o tym. Uważam, że komunikują się z nami na wysokim poziomie profesjonalizmu. Wszystko na czas. Tak, zdarzyło im się nie publikować raportów, ale nie dlatego, że im się nie chciało. Nie siejcie fermentu.
Gdyby obrót miał być zawieszony to by tak nie rosło. Zobaczcie co się stało przed pierwszym zawieszeniem obrotu. Mega spadek. Co było przed drugim zawieszeniem? Też spadek. .. a teraz jest spadem? No to czyli będzie zawieszenie? NIE
Czyli jednak będzie dalej rosło - skoro straszą wpisami sprzed 2 lat o zawieszeniu obrotu akcjami. Taniej już nikt raczej nie kupi tych akcji. Przypominam że kurs śmigał w przedziale 5-8zł - ludzie są żądni zysku a ta spółka może im go dać . I mam takie przeczucie że może być tutaj mega wybicie bo ten papier ma sporo grubasów.
Faktycznie popełniłem poważny błąd i nie doczytałem daty artykułu. Jezeli kogos wprowadziłem w błąd, to przepraszam, natomiast mam nadzieje ze czytaliscie troche uważniej niż ja:) Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, ze byla to najnowsza wiadomosć na bankierze o spółce, w dodatku kurs niemal caly czas poniżej 50gr, czyli głęboko w strefie alertow GPW, no i listopad wcale nie tak daleko:)
Niemniej nie był to najbardziej chwalebny wpis w mojej karierze;)
Poprawiłbym sie wczesniej, ale chcialem złapać to samo IP.