• sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~qwe [83.13.188.*]
    jakieś przewidywania w tym temacie?lipiec ok, sierpień, ok...jeśli wrzesień też będzie ok to mamy dobry kwartał a to może oznaczać zmianę tendencji, sporo zjechaliśmy ostatnio więc to może być okazja do kupna, a miejsce technicznie też mamy dobre na odbicie...pozdrawiam
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~xyz [83.4.250.*]
    Mądra i sensowna wypowiedż
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~oj [217.153.136.*]
    tylko troche  ciepły wrzesień - kurtki pewnie nawet nie ruszyły?
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~xyz [83.4.250.*]
    Watek z początku wrzesnia który nawiązuje do twojej wypowiedzi

http://www.parkiet.com/artykul/23,1490808-Bytom-wraca-do-wzrostow.html

• Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~qwe [83.13.188.*]
    dzięki za link...ano właśnie, to ciekawe.....prognozy kontra zachowanie kursu. Wyłamujemy właśnie wsparcie praktycznie bez walki, reakcja na dobre dane za sierpień prawie żadna, kurs leci swoją ścieżką i wygląda to źle, jeśli dane za wrzesień miały by być dobre to dlaczego leci?bo może nie są jednak dobre i z pozytywnych zmian niewiele wyjdzie?coś za duży ten spadek, praktycznie bez walki lecimy na niższe poziomy...niepokojące
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~pod [5.60.74.*]
    zawsze ktos wie wczesniej...pewnie wyniki słabe bo wrzesien ciepły,ale zeby aż tak spadło?
    jedyne pocieszenie że moze wyniki w cenie?
    rok temu nie było przeciz lepij a kurs powyżej 3...
    może ktoś zbiera? nie wiem już co wymyslić?
    jestem załamany srednia duzo ponad 3 :((
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~qwe [83.13.188.*]
    na kurs ma wpływ wiele czynników, więc spadek niekoniecznie musi być związany z wynikami, po prostu ktoś mógł upłynniać część akcji...w każdym razie już za moment będą wyniki i będziemy wiedzieć jaki może być cały kwartał, osobiście czekam, ciekawi mnie jaka będzie reakcja rynku na wyniki sprzedaży...
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~qwe [87.105.113.*]
    no i mamy wyniki, ogólnie nie są złe ....wiadomo, że mogło być lepiej ale powodów do niepokoju nie ma wg mnie, ciekawe jak zareaguje dziś papier, wczoraj solidny wzrost na dużych obrotach, widać, że większy kapitał jest zainteresowany tą ceną...jestem optymistą, pzdr
  • Re: sprzedaż wrzesień 2016 Autor: ~look [31.0.67.*]
    jednak spadek niby nic bo 1% to nic ale jednak, myślę że dziś mały minus,korekta 5% wzrostu i dobrze bo się wyrysuje odwrócona RGR...
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.