• b.db. cena Autor: ~Alane [78.8.141.*]
    mnie się podoba spółka i jej cena, kto uważa inaczej to sprzedawać, sprzedawać , sprzedawać
  • Re: b.db. cena Autor: ~Geo [149.156.22.*]
    tak sprzedajcie , sprzedajcie,

ciekawe ile jesteście do przodu
  • Re: b.db. cena Autor: ~Zacielawiony [149.254.224.*]
    A sprobuj sie postawic na miejscu tych co obejmowali emisje po 2,80 albo chociaz tych z ubieglego roku co kupowali po 1,60 kazdy z nich jesli jeszcze trzyma te akcje ma na pewno odmienne zdanie od ciebie a skoeo tak dlugo trzymajom to na pewno nie oddadzom ich tobie na obecnych poziomach. Jak chcesz miec akcje to kup a zaraz zobaczysz konsekwencje. Pozdrawiam
  • Re: b.db. cena Autor: ~zarobas [83.28.237.*]
    Wszystko robia te umowy c-p za nie wiadomo co, albo prezes na zywca wywala. Czeka az sie nazbiera na k i rozdaje. Cfaniaczki a zeby sie za robote wziac albo odpisac na maila nie ma komu. Sami robia smrod. Oj juz sie zbycho za nich wezmie ok wezmie
  • Re: b.db. cena Autor: ~Heniu [212.180.168.*]
    a komu ma odpisywać??? Ludzie Wy się najpierw ortografii nauczcie: cfaniaczki, trzymajom, oddadzom... Co za masakra...
  • Re: b.db. cena Autor: ~Zaciekawiony [149.254.234.*]
    Heniu niektorzy z nas maja dyslekcje I dysgrafie ale to nie powod zeby sie z nas smiac bo nadal odnosimy sukcesy w zyciu I schorzenie nie czyni nas gorszymi. Natomiast ty masz chyba chorobe psychiczna skoro komentujesz w ten sposob watek gieldowy. Pozdrawiam
  • Re: b.db. cena Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Sukcesy byłyby na pewno jeszcze większe gdybyście używali autokorekty pisowni i nie byli żywą antyreklamą. ;)
  • Re: b.db. cena Autor: ~Zaciekawiony [149.254.234.*]
    Uzywam angielskiej klawiatury I korekte mam ustawiona w tym jezyku bo nie mieszkam Polsce natomiast mowie w szesciu jezykach niekoniecznie pisanie jest najwazniejsze ale mi za to nikt nie placi tak jak tobie Szydero, ale I tak dziekuje za porade. Pozdrawiam
  • Re: b.db. cena Autor: ~zarobas [83.28.237.*]
    Dnia 2016-07-22 o godz. 13:54 ~Heniu napisał(a):
    > a komu ma odpisywać??? Ludzie Wy się najpierw ortografii nauczcie: cfaniaczki, trzymajom, oddadzom... Co za masakra...

Cfaniaczki jest celowe, przecież jak jak jest źle napisane to podkreśla. A cfaniaczek to tak jak wykształciuch co ma wyższe bez podstawowego, użyłem tego celowo, nie wyłapałeś. Masakra wszystko na poważnie. Co do dodawania ...om to mi się wydaje że tak na śląsku robią to taka ich gwara, ja nigdy tego nie użyłem cfaniaczku, sam Miodkiem też nie jesteś. Phi
  • Re: b.db. cena Autor: ~Alan [78.10.243.*]
    Bardzo fajna cena, ja dokupuje i jeszcze ktoś dokupuje. Mówicie że strace (?) na jesieni zobaczymy co jest grane.
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.