Nie jest to dobry nius że Noble też oddało. A nowy myPhone X PRO może istotnie poprawic wyniki za III i IV Q. A jak Hammer Axe LTE będzie dalej oferowany w Play i będzie sie dobrze sprzedawał to wyniki beda jeszcze lepsze.
No ale trzeba poczekac na te wyniki jeszcze długo.
Myślę, że nie zejdzie z giełdy, teraz przy niskim ff Sawicki dużo łatwiej dźwignie kurs i wycenę swojej spółki. Przy poprawiających się wynikach pewnie opchnie nową emisję po 10 PLN hehehe
Warto zwrócić uwagę iż ktoś od wczoraj zbiera ,zobaczcie wczorajszy wolumen wszystko zebrał z arkusza nawet statystycznie należy odnotować iż wczoraj była nawet transakcja po 3 zł 19 groszy , dziś też jednym zleceniem ilość 8872 sztuk po 3,10 ktoś wszystko zabrał...czy teraz czeka aż się nazbiera znowu czy będzie zbierał na wyższych poziomach
Ktoś już to wcześniej wyliczył w innym wątku.
Nawet oficjalnie wykazanych w posiadaniu akcji ma tyle, że musiała by się sprzeciwić połowa FF.
A mam wrażenie ze arkusze nie mówią całej prawdy i słupy mają dodatkowe głosy na walne.
No to niech no jakiś bystrzak z excelem przeliczy teraz podział sił. Tylko na ile to będzie oddawać rzeczywisty podział, bo jak do tej pory
wszystkie wyliczenia brały w łeb i na walnych Sawicki miał więcej niż Sawicki miał w arkuszach.
Ja pierdziele, co za spółka... szkoda gadać. Główny Dyma, fundusz Dyma, kilku sfrustrowanych drobnych robi Dym. Gdzie nie spojrzeć to wszystko w tej spółce jest na litere "D"
Karzdy mądry trąbił przy skupie, że Noble sobie miesiąc chciało dorobić. I nigdy nie byli zainteresowani sama spółką. Teoria spisku raczej też się nie sprawdzi. Kupili taniej, sprzedali drożej i już. Nie trzeba do tego dopisywać legendy.