Nie naganiam Pani OLU tak jak napisałem wczoraj sam sprzedałem 1,500.000 po 2 gr bo lepiej stracić troche i odrobić na innej spółce jet ich do wyboru niż tu siedzieć pare miesięcy mam akcje topmedici tych samych ludzi co molmedica i tam sie już kiszę treci miesiąc. Obym się mylił pokusa była duza aby zostac na molmedice zyczę wzrostów. choć moim zdaniem ta banda nie pusci raportu tak wykonczyli colomedice , wykanczają topmedice, tak było z demolenem, i tu tez do tego dążą .
To jest twój punkt widzenia ja na damfie dzis juz odrobiłem pół straty jeszcze jutro podciągną i wyjde bez straty a molmedice moge sobie odkupić jak bedzie raport to odbije jak nie to niewiem czy po 2 gr uda sie sprzedac . w tym się róznimy ja zapobiegam a ty strzelasz fochy ze inny. Dla mnie za duże ryzyko 50/50.
Dobrze jak mówisz jak bedzie raport i to pozytywny kupie wyzej mniej zarobie ale jak nie będzie to mam sie tu kisic miesiąc a moze i dłużej. Mam inna strategie gry jak duze ryzyko to wychodze ze stratą i ide szukać spółki zdołowanej gdzie zaczyna odbicie. To mi sie sprawdza
Tu zgadzam sie jest zdołowana ale niebezpieczna mozesz niby zarobić 500 % ale i stracić wszystko bo pójdzie do piachu ja wyszedłem kupowałem po 3 gr wyszedłem po 2 gr ale moge spać spokojnie. zycze wzrostów i moze i tu wruce jak będzie podbitka a narazie nie potrzebuje stresu.