Nie zakładam wojny, nie będę sie ścigał z rynkiem, nie będzie nie kupie Capka ,bedzie 1,5 to kupie, narazie i tak siedze w innych spółkach ale obserwuje. i troche draznia mnie takie zagrywki skupu i odkupu. Coś w stylu Nie dla psa kiełbasa
A była wojna w 2011 albo 13, kiedy nasza giełda odrobiła 3/4 strat, a światowe biły historyczne rekordy? CP sukcesywnie pogłębiał dołek na złotówce. Wtedy powinien chodzić min. po 12. Lubię wpisy Matiego bo wiara czyni cuda. Ale technika mówi, że powrót pod 2 zł jest nieunikniony. Też mam akcje i chciałbym opchnąć po 20. A jak rano patrzę w arkusz to co drugie zlecenie kupna moje. To ja pytam gdzie ta Wasza wiara we wzrosty?? Czekacie na windę do nieba? Zjeba była oczywista już podczas zapisów. Myślisz, że na 80 groszach od szczytu się skończy?
uwazam ze miejsce zbierania akcji to 1,5-1,8przy tej płynnosci mozna zrobic co sie chce fakt ze sytuacja w spólce jest niezła, ale dywidenda w postaci skupu akcji własnych ... jeszcze w takiej formie wykonana pokazuje ze licza sie uprzywilejowani. Nie spodziewam sie nowego wezwania, chyba ze kurs spadnie do poziomów o ktorych pisze to tak, jak sie uprzywilejowani obkupią to ponowne wezwanie moze byc i obnizenie kapitału.
technicznie licze na korekte, idzie sezon bananowo warzywny wiec kiszonka