Widać jak na dłoni że odbierają papier od leszczy na jak najniższym poziomie , obroty świadczą że kurs sięgną dna, próbują wyciągnąć jak najwięcej po jak najniższej cenie, chetnych na sprzedaż brak, mocowanie to potrwa kilka sesji, testują z kim mają do czynienia. Analiza jest jednoznaczna, NAJWAŻNIEJSZE CI CO MAJĄ TE AKCJE OKAZAĆ SIŁĘ I NIE SPRZEDAWAĆ! WYSTRZAŁ GWARANTOWANY !!!!!
jeruś daj sobie spokój z nowymi nickami, nikt się na to nie nabierze jak na akcje trupa bez przychodów i realnej działalności. Na 2 emisje nie było chętnych a ten widzi silne ręce i odpały, haha.Zgłoś się na walne 30 czerwca staniesz oko w oko z preziem i zobaczysz czy te jego oczy mogą kłamać jak w raportach
Dzięki za znalezisko, teraz można zupełnie z boku zobaczyć jaki to krzak, nawet sami sobie piszą pozytywne opinie, wystarczy raport przeczytać i zobaczyć że nikt z tych przedstawicieli nie zagrzał miejsca na dłużej, pracuje tylko prezes i sekretarka. Przepraszam jest jeszcze jero i joker na pół etatu, chyba że to któryś z nich.
Dnia 2016-06-22 o godz. 15:12 ~JeRo131 napisał(a): > co za miskę ryżu potrafią klepać 24/h To cieszy, ruch na biomax'owym forum musi być. > Tak trzymać i klepać dalej > Nie czytałeś "intelekcie od "zakupów na po 10", że Klepać to se możesz w toalecie ( na twoim oddziale ) Prochy wzioneś "intelekcie" ? Zamiast akcji należało brać wcześniej prochy - a ten odwrotnie.
Ruch to masz na papierze, dziś kolejne 20 000 szt za 800 zł poszło w rynek ubierając jakiegoś amatora a 10 akcjami zrobiono dobre wrażenie zamykając dzień na poziomie podobno 5 nierozdrobnionych groszaków. Oczywiście zdaniem jokerów i jerków zbierają do wora
nie ważne o czym, byle klepać. I tak właśnie ww. osobniki, bez akcji klepią, zmieniają tematy, zakładają usilnie nowe posty. Pan miskę ryżu dał i dał zadanie do wykonania. Tylko jakość ostatnio spadła i coś małe obroty nastały. Słabiutko, oj słabiutko
To jak to wyglądało to twoje "krótkoterminowe" inwestowanie? Pozostały ci tylko 3 poziomy do dna, magu. Masz zatem już tylko trzy półki, by ułożyć na nich jeszcze kilka forumowych wygłupów. O półce nr 10 groszy, na której płożyłeś jedną z wielu kompromitacji już zapomniałeś??? bua cha cha cha.
Oj lileczko, żal mi ciebie i tych, co cię spłodzili :))
Odezwał się amator klepania bez sensu, chciałbym żeby już nastał koniec przestałbyś się męczyć. Może dla rozluźnienia atmosfery pośmiejemy się razem: Odpowiedź na: [BIOMAX - 2015-08-20 08:16:32]: Firma jest w fazie ciągłego rozwoju??? Jakoś tego nie zauważyłam. Kiepskie wyniki zero reklamy. Terminujące się produkty w aptekach bez opcji wymiany. Nigdzie nie widziałam żeby tak wielu przedstawicieli odchodziło po tak krótkim czasie. Rekrutacja przez osobę z wieloletnim doświadczeniem??? Chyba przez pana W.S. osobnika całkowicie niekompetentnego i skrajnie nieuczciwego co potwierdzi każdy pracownik obecny bądź były. Szkolenia??? Nawet materiałów porządnych nie ma oprócz jednej ulotki. Pracownicy jadą w teren całkowicie nieprzygotowani. Generalizuje się w tym przypadku ponieważ cała firma wypada słabo nawet jak na krzak
Dnia 2016-06-22 o godz. 23:15 kowal2200 napisał(a): > Odezwał się amator klepania bez sensu, chciałbym żeby już nastał koniec przestałbyś się męczyć. > Może dla rozluźnienia atmosfery pośmiejemy się razem: > Odpowiedź na: [BIOMAX - 2015-08-20 08:16:32]: > Firma jest w fazie ciągłego rozwoju??? Jakoś tego nie zauważyłam. Kiepskie wyniki zero reklamy. Terminujące się produkty w aptekach bez opcji wymiany. Nigdzie nie widziałam żeby tak wielu przedstawicieli odchodziło po tak krótkim czasie. Rekrutacja przez osobę z wieloletnim doświadczeniem??? Chyba przez pana W.S. osobnika całkowicie niekompetentnego i skrajnie nieuczciwego co potwierdzi każdy pracownik obecny bądź były. Szkolenia??? Nawet materiałów porządnych nie ma oprócz jednej ulotki. Pracownicy jadą w teren całkowicie nieprzygotowani. Generalizuje się w tym przypadku ponieważ cała firma wypada słabo nawet jak na krzak
"ale nie chcę żeby ktokolwiek dał się oszukać szulerom" dlatego od 2011r wysiaduję 24/h, to taka moja misja... jak dobrze, że są jeszcze tacy dobrzy, bezinteresowni ludzie ;)) i to jeszcze na brudnym rynku jakim jest giełda :))
co ciekawe, na każdej spółce znajdziemy takiego dobrego samarytanina
Dnia 2016-06-23 o godz. 10:10 ~WilkzWallStreet napisał(a): > Dnia 2016-06-23 o godz. 09:10 kowal2200 napisał(a): > > bardzo mało ale nie chcę żeby ktokolwiek dał się oszukać szulerom > > A czy to prawda co o tobie piszą że jesteś emerytem i masz 2200 zł emerytury? bo przeglądając forum zauważyłem że siedzisz tu cały dzień .?
Gdybyś myślał choć odrobinę, nie zadałbyś tak idiotycznego pytania. Zdradzasz się chłopie powoli, podążasz torem jerka i jokerka - udupionych na kwicie. Z czasem wyjdzie, że masz ten sam problem.
Jesteś synem kowala ? Razem macie kredyt który wzięliście na tą spółkę? Rozumiem więc wasze komentarze i że chcecie usrednic jak naj taniej, z mojego 10 letniego doświadczenia które nabyłem inwestując na światowych rynkach, zapewniam was że mamy dno, teraz tylko do góry, możecie kupować.
Dnia 2016-06-23 o godz. 12:53 ~WilkzWallStreet napisał(a): > Jesteś synem kowala ? Razem macie kredyt który wzięliście na tą spółkę? Rozumiem więc wasze komentarze i że chcecie usrednic jak naj taniej, z mojego 10 letniego doświadczenia które nabyłem inwestując na światowych rynkach, zapewniam was że mamy dno, teraz tylko do góry, możecie kupować.
A ja inwestuję na rynkach galaktycznych, dlatego szybko rozpoznaję pajaców , którzy jak ty wdupili na NewConnect.
Dnia 2016-06-23 o godz. 13:17 ~WilkzWallStreet napisał(a): > To ojciec nauczył Cię tego chamstwa? Bo inwestorzy z was marni
"Niemarny" inwestorze z "rynków światowych" napisz, co jeszcze "widzisz na dłoni", bo to musi być szczególnego rodzaju dłoń :))) Przy okazji odpowiedzi czytanej "z dłoni" zahacz może o informację, jak tam rozchodzi się ostatnia emisja akcji, bo właśnie według info, trwa jej upychanie do skutku.
Dnia 2016-06-22 o godz. 18:05 ~JeRo131 napisał(a): > powtarzasz się chińczyku ale taka Twoja rola, klepać. Popraw jakość, bo Pan ryżu nie da i co wtedy.
Nie krępuje mnie mnie nic, co napisałem "intelekcie" z prowincji. A powtarzanie może ci się przydać - forum zauważyło, jak ociężale wyciągasz wnioski z jednorazowego wpisu :)))
O czym chcesz rozmawiać? Wymijająco o tym że wtopiłeś i wyszedłeś na najprostszego tu głupka kierowany nieudolnym rozumowaniem? To czyje jest na wierzchu "analytyku"?