Linka?? Żartujesz sobie? Przecież wczoraj miałeś projekty zmiany statutu na walnym w którym jest emisja 7mln sztuk. Czytać a nie tylko na tytuły patrzec
Dnia 2016-05-26 o godz. 11:35 ~asd napisał(a): > Linka?? Żartujesz sobie? Przecież wczoraj miałeś projekty zmiany statutu na walnym w którym jest emisja 7mln sztuk. Czytać a nie tylko na tytuły patrzec
asd po piewsze musza uchwalic,po drugie wza za miesiac termin,takze tu wiele sie moze wydarzyc jeszcze
No przecież tu prezio ma większość wiec uchali. A jak teraz wywala po 0.20 to dwa razy więcej odkupią po 0.10, po 0.15 sprzedając odkupią o 50% więcej. Po 0.12 sprzedając odkupią 20% więcej. Tu będzie walenie do samego walnego potem 2 lata konsolidacji i dopiero wybicie oczywiście pod warunkiem że wcześniej nie będzie upadłości
Dnia 2016-05-26 o godz. 16:12 ~asd napisał(a): > No przecież tu prezio ma większość wiec uchali. A jak teraz wywala po 0.20 to dwa razy więcej odkupią po 0.10, po 0.15 sprzedając odkupią o 50% więcej. Po 0.12 sprzedając odkupią 20% więcej. Tu będzie walenie do samego walnego potem 2 lata konsolidacji i dopiero wybicie oczywiście pod warunkiem że wcześniej nie będzie upadłości
to ja mam pytanie skoro tak wrozysz zle do wza do po co inwestowales w ta spolke,i czemu tylko 2lata konsolidacji a nie 5lat:))))
dlaczego inwestowałem ? kolego ja w tej spółce byłem dłuuuuuugo kolego jk chyba podobnie jak ja. A wiadomość o emisji po 0,10 była dwa dni temu. Ja tam nie życzę Wam źle, wręcz przeciwnie wszystkiego najlepszego i dużych zysków. Napisałem jedynie co uważam na temat papieru, widziałem te zagrywki już w zeszłym roku, miałem nadzieję że odrobię stratę a się nie udało.
Będę tu zaglądał i szczerze Wam życzę aby papier poszedł na 2zł (ale by mi gul latał)
Dnia 2016-05-25 o godz. 17:57 ~asd napisał(a): > Ale ubrali ulice. Ja miałem szczęście połowa wywalona kilka sesji temu. Dziś reszta. Zostało mi parę kilo. Nie zazdroszczę tym co kupowali. > > > > Oczywiście te 7mln akcji to pewnie tak jak poprzednie po 0.10 groszy będą sprzedawane acha jeszcze jedno pytanie rozumiem zee ty asd grubas a nie ulica:))))
Dnia 2016-05-27 o godz. 15:27 ~asd napisał(a): > to że jestem gruby to niestety nie to samo co grubas :( uciekło mi już 11% a szkoda może trzeba było czekać
tak sie wlasnie koncza skoki ze spolki na spolke ja wzielem dzis 17-18 oddalem 20,22,a kghm no coz zlapales spadajacy noz,a wyzwanie od ulicy ludzi to nierosadne asd skoro jestes grubas i siedzisz na forum to chyba wiesz ze po cichu sie kupuje i sprzedaje widocznie malo doswiadczony jestes skoro brales kghm na wysokich wskaznikach
Dnia 2016-05-27 o godz. 17:30 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-05-27 o godz. 17:26 ~asd napisał(a): > > Cena miedzi mnie zmylila > > dobre:)))no coz tak sie koncza skoki ze spolki na spolke a na wskazniki i wsparcia opory patrzysz
a dodam ci ze dzis dwie piekne spoleczki szly ladnie w gore novina ktora zbieralem 70-71gr na niskich wskaznikach ,a druga to tamex ktora mam od 34gr tam zasieh 95-1zl ,a pik coz gra na krotko dt
asd poczytaj sobie o ofe pis chce znacjonalizowac reszte kasy z ofe a chyba nie musze tlumaczyc takiemu grubemu jak ty co to oznacza dla gieldy i wig20:))))
Dnia 2016-05-27 o godz. 20:17 ~ToŻenada napisał(a): > Takich przemyśleń pajaców to dawno nie czytałem...ynwestory ,chwalipięty za 3 grosze ale cóż : spółka - gówno to i kto tym handluje -.....
no coz za merytoryczny wpis i jaka analiza az szkoda tego czytac
asd krytykuje spolke PIK,a ja kghm juz masz 10% w plecy widze pomoge nastepne wsparcie masz 59,10 moze wkoncu zrozumiesz co to sa wskazniki opory i wsparcia ,bo nie tylko kghm zalezy od walut i miedzi przyklad piatek miedz w gore kghm w dol,plus polityka gra duza role a jak podali info o ofe to zaden z tych elementow nie dzialal,takze nie krytykuj tu bo na piku napisalem wsp 13gr
prezes z tego co się dowiedziałem sprzedał troche akcji dla ratowania spolki zaleznej i splate zobowiązan ,takze glowy do gory bo bedzie dobrze i kurs wroci na szczyty.
Dnia 2016-06-01 o godz. 13:47 ~czytelnik napisał(a): > prezes z tego co się dowiedziałem sprzedał troche akcji dla ratowania spolki zaleznej i splate zobowiązan ,takze glowy do gory bo bedzie dobrze i kurs wroci na szczyty.
i git dzieki za info chyba 13 juz nie da j-23 wczoraj dotknal:)))
Dnia 2016-06-01 o godz. 16:22 ~mati napisał(a): > Może nie zgłaszać wszystkich
hehe coz za fix pan prezes sypnal pakietem 1szt po 13gr,ciekawe jak tam nasz guru asd z kghm sobie radzi po zaczynajacej sie zwalce na wig20 podziekowania dla pis powinien zglosic:))))
Dzisiaj zielen czy moze braz?,wszak to ostatni dzien..jak myslicie panowie?(pytanie glownie do Pablo bo ma leb:) na karku,ja mysle ze prezio podpusci z rana i po poludniu troche krwi upusci
Dnia 2016-06-07 o godz. 07:43 ~VABANK napisał(a): > Dzisiaj zielen czy moze braz?,wszak to ostatni dzien..jak myslicie panowie?(pytanie glownie do Pablo bo ma leb:) na karku,ja mysle ze prezio podpusci z rana i po poludniu troche krwi upusci
zobaczymy wedlug mnie ponizej 13gr bedzie ciezko dostac chyba,ale to nc:)))widac ze 13gr jak zeszlo odrazu popyt sie robil a kto to bral?:))))))))))))))))))