• Kolega Majkelo Autor: ~bul [83.3.216.*]
    Wkleił ciekawe informacje , które zostały zasypane przez trolli , którzy dbają o kasę leszczy :)
    Oczywiście nie naganiam na nic , obstawiam dziś korektę , być może do 7 gr...
    Moja sytuacja jest taka , że nawet jakbym sprzedał po 3 gr to i tak wyjdę na plus (malutki ale plus) , tak więc każdy niech robi co uważa , ja czekam na kurs , dzięki któremu sprzedam 70 % tego co mam za równowartość hybrydowego lexusa RX (nie musi być full wypas :) )

Może to być nawet lato 2017 , mam czas :)

Poniżej link do tego co wkleił "Majkelo" , panom - antydoradcy , qwerty (ten z lepszego sortu) , oraz im podobnym proszę nie wpisywać bo odświeżymy znowu :) .
    Jakiś czas temu pojawił się jeszcze wpis , że umorzenie było w listopadzie a info dopiero teraz ...Ludzie takiego myślenia niech zakończą zabawę z giełdą albo nie wprowadzają innych celowo w błąd , takie coś jest karalne !!!
    Oczywiście nikogo do niczego nie namawiam , każdy inwestuje swoją kasę , życzę wszystkim samych wzrostów na tej i innych spółkach (nawet antydoradcy - co zasiejesz to pozbierasz jak Pawlak mówił)
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~Xyz [79.110.204.*]
    Nie bedzie korekty , bo nikt nie chce sprzedawać a akcje sa przesuwane na wyższe poziomy , dzieki Majkelo oni zaczęli sie bać :)
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~Charlie [5.172.252.*]
    Nie ma linku ;)
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~PEWNIAK [83.24.181.*]
    a dla mojej żony wystarczy mb glk w kolorze białym ........ ja też będę czekał
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~MK [81.210.12.*]
    Tu jest link:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_mostostal-wroclaw-quantum-ruda-park-splacone-obligacje,20637219.html

• Re: Kolega Majkelo Autor: ~mieetek [149.254.56.*]
    niech kolega przestanie, bo ma malzonka -Zofia,też tu zaglada, a mam troche inne plany wzgledem ew.zyskow...
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~bul [83.3.216.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_mostostal-wroclaw-quantum-ruda-park-splacone-obligacje,20637219.html
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~bul [83.3.216.*]
    Gorzej jak coś się posypie i będzie DOWN :) , ale będzie wtedy jazgot :)
    Podjadę dziś zobaczyć czy coś się dzieje w koło obiektu w Rudzie śląskiej , jak będzie coś ciekawego to napiszę (raczej wątpię aby coś tam się działo , może znowu jakieś szyby poleciały )
  • Re: Kolega Majkelo Autor: ~kikul1962 [46.113.107.*]
    brawo za wpis
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.