• Do weteranów Autor: ~Brzoza [79.186.218.*]
    Witajcie jestem nowy na spółce dzisiaj udało się kupić pokaźny pakiet ale myślałem ze się nie uda a tu niespodzianka na 1 fixe zatankowane pod korek zostało jeszcze trochę gotówki i tak myślę może jutro jeszcze dokupić na 1 fixe . Wracając do spółki chyba jest problem komunikacji spółki z akcjonariuszami. Poczytałem trochę forum w stecz oraz komunikaty i myślę że jest szansa zarabiania pokaźne sumy. Pytanie do starych wyjadaczy jaki zasięg cenowy jest realny czy możliwe jest ze opuścimy grosze? Pozdrawiam
  • Re: Do weteranów Autor: ~Kit [94.254.193.*]
    Pie.....nij sie o brzoze
  • Re: Do Kit Autor: ~ola [87.206.158.*]
    nerwyyyyyyyyy ponoszą ?
  • Re: Do Kit Autor: ~uuid [79.110.204.*]
    dużo ludzi czekało na korekte nie kupili i płaczą
  • Re: Do Kit Autor: ~antyOla [91.193.208.*]
    i nast. leszcz przyleciał, watke zalozyl i myśli ze ceny opuszcza grosze..... i wlasnie o tym pisze, coraz więcej leszczy się tu zlatuje

I co w przypadku jeśli tak jest ? sami sobie odpowiedzcie na to pytanie....

WIEC SKONCZCIE NAGANIAC I TWORZYC TE WATKI ZE JUTRO WZROST O ILE PROCENT ? JUTRO PUSCIMY GROSZE, JUTRO TAMTO Z KURSEM, SUPER, TO TO TERA WZROST O ILE ??

im więcej takich durnowatych watkow tym gorzej, CISZA TO PODSTAWA, dlatego piszcie merytorycznie jak już musicie a nie takie DYRDYMAŁY
  • Re: Do Kit Autor: ~Brzoza [79.186.218.*]
    Widzę ze nie można tu nawet pytania zadać o zasieg cenowy bo odrazu agresja a człowiek pyta i liczy na normalną odpowiedz k... co za naród
  • Re: Do Kit Autor: ~Buk [195.78.238.*]
    wedlug mnie zasieg to 2,56
  • Re: Do Kit Autor: ~yoyo [193.243.154.*]
    jakie pytanie taka odpowiedź :)

• Re: Do Kit Autor: ~człowiek [83.24.181.*]
    30 gr to teraz żadna łaska
    P.S. a każda spółka potrzebuje i leszczy i rekinów , czym więcej ludzi tym lepiej
  • Re: Do Kit Autor: ~ola [87.206.158.*]
    możesz zobaczyć na wykres 12 miesięczny
    runęły w dół po ogłoszeniu upadłości

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.