Jero, to że ponumerowany jest naganiaczem i imbecylem to wszyscy wiemy, ale po co go zaczepiasz? Zaraz znowu przyjdzie i będzie pisał że zaraz bankrut, że 2 etaty etc. To już jest nudne...
kiedy będziemy mieli 0,10 a no wtedy jak skończą się chętni na oddawanie na niższych poziomach ;) Ja chętnie jeszcze zobaczę jak ponumerowany i jego przychlasty rozdrabniają tego piątala. Ciężko im coś wychodzi. Zresztą dobrałbym jeszcze coś za tego mitycznego piątala.
ale chętnie zobaczę co napiszą moi przedmówcy. Tak ochoczo pisali, że zobaczymy 0.04 i niższe poziomy. Zapytajmy się więc, kiedy to nastąpi kowal, ponumerowany??
dalej czekam na podstawę tezy A ja odsyłam do podstaw analizy technicznej, nie stosuje się jej na niepłynnych rynkach. alidrisi2 łanie podałeś tytuł, natomiast nie podałeś, w którym momencie autor stwierdza, że analizy technicznej nie stosuje się na niepłynnych rynkach?? Pytam o podstawę tezy, nie o wydanie, jedno z wielu o analizie technicznej.
Kolejny wątek i kolejna katarynka. Na żadnym z wątków nie odpowiedział na żadne rzeczowe pytanie i nie wylazł z plątaniny własnych bredni i absurdów, które sklecił z pomocą googlownicy :) Wystarczy przeanalizować wątek "o zatrudnionych w biomaxie" Jest takie powiedzenie, że gdy się chama nakryje gnojem, to nie będzie śmierdział gnojem tylko chamem. O pewnym "intelektualnym egzemplarzu" można by zbudować zbliżone powiedzenie na temat podawanych mu wyjaśnień. Mam nadzieję, że kiedyś zabraknie wypłat z ZUS-u dla takich :)))
Ja też czekam aż wkleisz coś na temat swoich udanych analiz a jakoś się doczekać nie mogę. Niektórzy tu twierdzą że nic nie wkleisz ale ja im nie wierzę. Zawsze tak chętnie bierzesz udział w dyskusjach i próbujesz innym jakieś domniemane błędy wytykać więc na pewno przez te kilkanaście lat znajdzie się wiele twoich analiz technicznych, które się potwierdziły. Może być nawet coś z Groki. Nie musi być 100% wystarczy, pokażesz jak zapisałeś jakiś w zrost o 1zł za się pojawiło 80gr. albo że ma spaść do 2zł za tydzień a spadło o 1 zł za 2 tygodnie. Cokolwiek co cię uwiarygodni a jestem skłonny ci nawet całą książkę wkleić i to w oryginale.
Bardzo ciekawe, czyżbym miał dar przewidywania?? :)) tak jak powiedziałem https://www.bankier.pl/forum/temat_re-12345-zaczyna-rozdrabnianie-piatala-1-sztuka,19885537.html
ja nie zgaduję i to nas różni. https://www.bankier.pl/forum/temat_re-to-kiedy-nam-tego-piatala-rozdrobnia,19830899.html https://www.bankier.pl/forum/temat_re-postawili-z-lewej-2-mln-a-nie-stac-ich-zeby-kupic-200-tys-po-6-gr,19847035.html https://www.bankier.pl/forum/temat_re-ruszamy,19874909.html
Chyba nie zrozumiałeś. Nie pytam o mgliste "przewidywania" jednogroszowych wahań na instrumencie o tak nędznej płynności, że za 100zł można narysować każdą formację a nie tylko "skok" o 1gr (przy okazji odp na twoje pytanie) ani o utyskiwania na czyjeś wizje rzeczywistości tylko o konkretną prognozę data, kwota tego rodzaju sprawy.
rozmowa z Wami staje się śmieszna, wtajemniczoni inwestorzy wiedzą gdzie byłem.. i z jakimi rezultatami wychodziłem. Tutaj też zarobię, to Ci mogę zagwarantować leszczyku. Obserwuj, może i coś z tego dla siebie wyniesiesz jak zdołasz. Natomiast chciałbym poznać podstawę, która mówi, że analizy technicznej nie stosuje się na niepłynnych rynkach?? Pierwsze słyszę, zrozumiałbym jakby inwestor stwierdził, że może dawać błędne sygnały ale, że nie stosuje się ...czekam na merytoryczną odpowiedź fachowców za jakich się uważacie ;)
Uuuuu wtajemniczeni? A czemuż to się trzeba wstępować do jakiejś loży żeby poznać twoje historyczne sukcesy a tu się dzielisz swoimi mądrościami tak szczodrze za darmo i ze wszystkimi? To nie powinno być odwrotnie? Wszyscy giganci rynku jakich znam najpierw się bogacili a potem pisali książki jak to zrobić. Na prawdę przez te kilkanaście lat nie znalazło się nic lepszego niż ten grosz? W takim razie mam dla ciebie taką odpowiedź na jaką zapracowałeś.
kowal najpierw to trzeba wskazać jakieś dowody ku temu. Ja do tej pory nie otrzymałem i nie otrzymam już Ci to mówię podstawy Twojej tezy o tym, że nie stosuje się analizy technicznej, której niby nie wiadomo czemu nie stosuje się na rynkach niepłynnych. Tak jak myślałem jałowe, puste gadanie, przeklejanie z googlownicy tytułów co niby mają udowodnić tezę, pytanie nie dotyczące spółki. Ile masz, gdzie zarobiłeś. Już kiedyś wspominałem o zaglądaniu w czyiś rozporek. Ale wybaczam Wam jesteście i pozostaniecie planktonem ;)), na którym się zarabia. Tak trzymać!!! ;)
Próbujesz robić z siebie wiarygodną osobę, ale każdy kto śledzi wątek wie ile warte są twoje wpisy. Jeśli masz akcje to masz na nich mega stratę, bo tu nie ma zarobionych długoterminowo. Ale po tych słowach wybaczam Wam jesteście i pozostaniecie planktonem ;)), na którym się zarabia. Tak trzymać!!! ;) może jesteś prezesem albo sekretarką w firmie bo pracują tam dwie osoby w przeliczeniu na pełne etaty i to one drukują akcje na których zarabiają, innej możliwości nie widzę z naśmiewania się z innych. Nawet by to pasowało do twojego profilu i wpisów
nie kowal jak pisałem, że 0,05 to koniec spadków, wszyscy mnie wyśmiewali, wieszczyli 0,04 i niższe poziomy a pelikany oddawały jak leci ;) myślisz, że nie obkupiłem się przy 0,05 chętnie jeszcze bym dobrał, zresztą popatrz ilu jest chętnych oprócz mnie ;). Spróbuj rozdrobnić z ponumerowanym ;) a się przekonasz. Teraz spokojnie będę sprzedawał, obecna sytuacja mnie cieszy, kurs się ustabilizował, przydałby się tylko większy obrót ale i to z czasem przyjdzie. Jak to mówią cierpliwość, cierpliwość ;)) to jedna z cnót.
co ja mówię o 0,05, w tej chwili oddawanie po 0,06 idzie z bólem. Jak to powiedziałby ponumerowany zakitowało się ;) ale wierzę w ponumerowanego i jego mega pakiet co niby ma rzucić na koniec.
Jasne jasne Jero wszyscy ci wierzymy, zwłaszcza, że obkupimy już byłeś przy 0,14, jak było 0,08 to ty miałeś już średnią 0,9 i bliżej niezidentyfikowane miliony akcji na koncie a teraz przy 0,5 znów się obkupiłeś tak ze masz średnią jak rozumiem 0,06? Nie wiem czy zauważyłeś ale ta firma wyemitowała 50mln akcji :))
Dnia 2016-03-08 o godz. 14:13 ~jero131 napisał(a): > co ja mówię o 0,05, w tej chwili oddawanie po 0,06 idzie z bólem. Jak to powiedziałby ponumerowany zakitowało się ;) ale wierzę w ponumerowanego i jego mega pakiet co niby ma rzucić na koniec.
W dalszym ciągu trącasz imbecylem. Nie pisałem o "mega pakiecie" w żadnym wątku, więc jedyne zakitowanie pochodzi w tym momencie z twoich drżących łapek na klawiaturze. Napsałem, że posiadam niewiele (pamiątkowa ilość) by dla własnej wesołości w tej uznanej przeze mnie końcówce życia tego truposza, rzucić na lewo.
Ostatnia rozpacz uśredniających (jero podobno dobierał po 5), która z lekka pozwoliła odbić się cenie od 5 na 7 właśnie wypaliła się. Nadchodzący ruch powali w ruinę 5 groszy i uszykuje kierunek 4. Do widzenia na czwórce.
Ostatnia rozpacz uśredniających (jero podobno dobierał po 5), która z lekka pozwoliła odbić się cenie od 5 na 7 właśnie wypaliła się. Nadchodzący ruch powali w ruinę 5 groszy i uszykuje kierunek 4. Do widzenia na czwórce.
tak jest zapisane w magicznym różowym pamiętniczku ponumerowanego ;)
Jero znów wypełzłeś na powierzchnię? I znów próbujesz rozliczać innych z groszy chociaż sam się mylisz o złotówki? Na twoje AT się nie doczekałem jako niewtajemniczony to mam drugą ofertę. Jako spec od analizy finansowej przez te kilkanaście lat na pewno miałeś okazję napisać gdzieś gdzie wszyscy wieszczyli 2 mln zysku a ty jeden rzuciłeś nap 10mln i kazało się, że było 9 albo wszyscy myśleli że rok z 0 a ty jeden przewidziałeś 1mln straty. Pochwalisz się czy też trzeba być wtajemniczonym? Bo coś mi ta twoja księgowość się nie widzi. 3 miesiące temu chwaliłeś się ze masz 1mln po 9gr a teraz ponoć próbujesz sprzedać po 6gr? To jak to jest z zyskiem u ciebie?
To jak ty mnie nie chcesz uczyć to takie zadanie dla pozostałych
Jasio kupił sobie 1000 000 akcji po średniej cenie 9gr. (co najmniej 1mln bo po nowym roku dokupywał jak twierdzi). Ile akcji musiałby kupić żeby opłacało mu się odsprzedawać akcje za 6gr?
Jasio kupił sobie 1000 000 akcji po średniej cenie 9gr. (co najmniej 1mln bo po nowym roku dokupywał jak twierdzi). Ile akcji musiałby kupić za 5gr (historyczne minimum) żeby opłacało mu się odsprzedawać akcje za 6gr?
osobiscie uważam że ra to jakiś gościu z zaburzeniami osobowości, nie obrażam, wyrażam swoja opinię, kto normalny pisze z tyloma wykrzyknikami, i takie głupoty... Po 8 by tak sypali że nie ma szans żeby się na 9 zamknęło ;) po był by armagedon. Bez infa to moe powolny marsz na 10 gr, a potem wyniki, i mydlenie oczu o Emolixie zapewne.
Więc Ra... melisa i ustaw sie na tych 10 gr swoimi akcjami. A nas tu swoimi krzykami nie wkurzaj :)
Jak prześledzisz inne wpisy na innych wątkach to można by uznać, że ich jest co najmniej 2. Raz w pada w euforię raz pluje na swoją inwestycję, za chwile mu się odmienia i już widzi wzrosty na 10gr nie wiadomo gdzie i z czego. Kurs się buja jak się bujał, chyba ze sam ma zamiar zacząć megaskup.
A tak na marginesie ktoś rozwiązał zadanie? Odpowiedź jest o tle ważna, że od niej zależy kiedy KNF odwiedzi mojego ulubionego fantastę i wlepi mu karę za pisanie głupot i przechwałki bez pokrycia.
wywal po 6 i tak bedziesz do przodu . kwit idzie na 5-4 i niżej a następnie aut z notowań. Prezes najwyraźniej łże a jak wiesz kłamstwo ma krótkie nóżki. Oferowali emisję obligacji o czym były komunikaty a po ustalonym terminie zapisów, komunikatu ni widu ni słychu na temat wyniku uplasowania. jak myślisz, co to znaczy?
brawo kolejny merytoryczny wpis doświadczonego inwestora ;) Jak widać możemy się wszyscy dokształcać na podstawie rzetelnych i fachowych wpisów naszych ulubieńców ;)