Witam po przerwie. Widzę, że pojawiło się całe pokolenie nowych optymistów niestety dobrych wieści dla nie mam. Dodzwoniłem się do Neuca i podobnie jak w Farmpolu tego nie sprzedają więc poniższe zdanie z raportu:
"Do końca roku 2014 udało się sfinalizować umowy dystrybucyjne z największymi hurtowniami tj. PGF S.A., Neuca S.A., Farmpol Sp. z o.o. oraz podpisać liczne kontrakty na dostawy dermokosmetyków do aptek niezależnych i sieciowych."
Można śmiało nazwać propagandą nastawioną na wprowadzenie inwestora w błąd co zresztą najwyraźniej się udało. Jero pewnie zaraz wyciągnie słownik ortograficzny i udowodni, że jest napisane co innego niż jest napisane ale jeśli to ma być rzetelna informacja to wybaczcie Jak kto ma ochotę może dzwonić do PGF ale od 2900 aptekach możecie zapomnieć.
Ja chciałbym tylko w świetle faktów poprosić mojego ulubionego fachowca od inwestycji krótkoterminowych, analizy finansowej i ładu prawnego o fachowy komentarz co chciał wykazać tym wpisem:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-swierzych-optymisytow-uczciwie-przestrzagam,19759919.html