• Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~Kajla [46.77.124.*]
    Wyniki coraz lepsze i jak widać bardzo duży potencjał tej spółki. Mnie interesuje ta jednostka medyczna - czy ktoś może wie jaką mają na oku?
    Sektor bardzo ciekawy i dochodowy pytanie kiedy i co.jak ktoś wie cokolwiek więcej proszę o wpis dziękuję
  • Re: Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~Mat [46.169.72.*]
    Nie za duzo masz tych nickow Makler??
  • Re: Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~Lark [176.221.124.*]
    Taaa a mnie wyzywali od wielonikowców :) Ja mam na laurenie 1 nick a na innej spółce inny. A ten......
    Nie jaraj sie jednostkami medycznymi bo w raporciew za III q masz to samo.
  • Re: Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~mati [188.146.2.*]
    jeślli ci o mnie chodziło - to zawsze piszē pod jednym nikiem
    a ty wielonikowcu?
  • Re: Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~Lark [176.221.124.*]
    Na laurenie zawsze. A jak na innej spółce mam inny nick to też ciągle ten sam.
    A tu niespodzianka wasz największy mentor kilka nicków na laurenie hmmm
  • Re: Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~j23 [193.200.47.*]
    czyli wtopa i boi sie:)
  • Re: Czy ktoś mi odpowie??? Autor: ~Makler [46.77.124.*]
    Tak się składa że jak piszę z telefonu komórkowego (tak jak teraz to mam Makler) jak piszę z komputera żony to jest Kajla (automatycznie) a że te numery należą do jednego konta (pomimo 2 podobnych numerów) to już nic na to nie poradzę :) nie mam zamiaru nikogo naganiać lub zniechęcać jak to mają niektóre hieny w zwyczaju! Każdy sam decyduje to wasze pieniądze, jednak czasem warto pokazać to czego inni nie widzą! Ja zobaczyłem taki potencjał na yourimage kiedy kupowałem po 10-11 gr to niektórzy mnie opluwali a średnią wyjścia mam 80 gr, nie piszę tego by się chwalić ale tu na Lauren Peso widzę podobny potencjał a może i większy ;)
    Czas pokaże czy miałem rację.
    Warto szukać perełek, w których oprócz ryzyka można zauważyć to coś a już kolejną perłę nadgryzłem :) Pozdrawiam i z całego serca życzę krociowych zysków!
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.