• kolejne info... Autor: ~kkh [84.215.82.*]
    Zarząd Depend SA informuje iż w dniu 4 lutego 2016 otrzymał od Prometheus Capital Group list od Bank of America skierowany do Departamentu Prawnego Prometheus Capital Group w sprawie harmonogramu wypłat linii kredytowych. Pełne tłumaczenie listu zamieszczamy poniżej :
    TŁUMACZENIE LISTU BANK OF AMERICA:
    4 luty 2016 r.
    PROMETHEUS CAPITAL GROUP
    410 Park Avenue, 15th Floor
    New York, NY 10022
    Adresat: Szanowny Pan .... – Departament Prawny
    Dotyczy: Transakcje Syndykalizowanych Kredytów
    […]
    Odnosimy się niniejszym do naszego porozumienia osiągniętego 28 stycznia 2016 r. oraz do późniejszych spotkań i rozmów dotyczących powyżej wspomnianej kwestii. Poniższa notatka sporządzona została dla celów informacyjnych dedykowanych Pańskim Klientom - syndykariuszom. Według naszego własnego uznania oraz według generalnych wytycznych dotyczących wszystkich syndykatów, ustaliliśmy datę rozpowszechnienia finalnego Harmonogramu Wypłat (DA) na 15 lutego 2016 r. Ponadto uzgodniono, że dla Pańskiej grupy kredytów i wszystkich Beneficjentów wprowadzonych przez Prometheus Capital Group, finalnym krokiem będzie rozesłanie drogą międzybankową Zawiadomień o Wypłacie do wszystkich Beneficjentów, zgodnie z Protokołem Wypłat. Treść Zawiadomienia o Wypłatach przedstawimy podczas naszego walnego zgromadzenia we środę 10 lutego 2016 r.
    […] 
    <Osoby reprezentujące spółkę:
    Henryk Kluba, Prezes Zarządu
  • Re: kolejne info... Autor: ~ElNino [62.233.251.*]
    I co teraz ? Wszystkie daty na dniach. Czekamy ? Bardzo jestem ciekawy co będzie.

• Re: kolejne info... Autor: ~Alan [83.7.241.*]
    Jesteśmy coraz bliżej wielkiego kredytu, następnie powrotu do notowań i to od razu z wejściem na Główny - tak to widzę. Szkoda, że niecierpliwość wielu z was tak utrudnia pracę , inwestowanie innym. Niebawem wszyscy opluwający spółkę, zarząd, ci , którzy donosili, narażali spółkę na dodatkowe koszta, bezsensowne audyty , będa mieli okazję do powiedzenia słowa PRZEPRASZAM, ale raczej żaden tego nie zrobi.
  • Re: kolejne info... Autor: ~HeniekK [66.102.9.*]
    Choć jestem niewierzący pójdę na pielgrzymkę jeśli twoja przepowiednia się sprawdzi.
  • Re: kolejne info... Autor: ~Aleks [89.78.100.*]
    Ja też uważam, że jesteśmy już bardzo blisko.
  • Re: kolejne info... Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    widzę, że jeśli nawet KKK będą skazani....dalej będziesz plótł, a może plotła, androny... cóż taka karma,

tak nawiasem zarządu nie ma...jakbyś nie wiedział/a...a nawet prawnik K to wie:) ...więc nie ma kogo opluwać

pewnie też KRS narażał spółkę na koszty bo trzeba było złożyć m.in.: sprawozdania za 2013, 2014 ...więcej finezji w manipulacji!
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.