Ponoć jest inwestor skłonny zainwestować niemałe pieniądze w rozwój a przede wszystkim reklamę firmy? Czy jest ktoś "blisko" firmy ? Ma wiedzę? Tu naprawdę wystarcza reklamy w tv radio prasie i internecie a sprzedaż by ruszyła o kilkaset procent. Wysłałem meila do spółki, jeśli dostane odpowiedz to ja opublikuje.
zdarta płyta, kowal już nikt Ciebie nie słucha. Widać, że to Ty zostałeś wydrenowany z kasy na rynkach kapitałowych na własne życzenie. Twoje użalanie tutaj nic już nie da ;)).
widzisz, kapitalizacja to 3,5 mln zł a same aktywa to 17 mln zł. Ponoć obecna gorsza sytuacja jest spowodowana nakładami na zmiane opakowań, opisów czyli ogólnie szaty graficznej, może coś w tym jest ze zrobili te nowe opakowani i jest ktoś skłonny zainwestować. Warto dodąc ze pod koniec 2015 został powołany krajowy koordynator sprzedaży.
Jak dla mnie kolejna emisja była by zagrożeniem dla spółki w tym momencie. Wystarczy, że zrealizowali jedną emisję i realizują założenia: https://www.corporatebonds.pl/newsy/8195
Jestem Kolego. Ip inne bo domowe. Jutro na potwierdzenie odpisze z ip w którym wątek zakładałem.
Już tłumacze dlaczego zadałem to pytanie na forum. Spółka prowadzi produkcję oraz sprzedaż kosmetyków emolliere , ponoć bardzo dobrych nie odbiegających od produktów do skóry atopowej firm takich jak SVR czy Vichy a cenowo wyglądają dożo lepiej ale przychodzi na myśl tu pytanie... skoro jest tak pięknie to dlaczego jest tak zle ? Jak mówi klasyk sprzedażowy " reklama dźwignia handlu " czy oprócz internetu widzieliście gdzieś reklamę POLSKICH kosmetyków jakościowo nie odbiegających od firm zagranicznych czyli emolliere ? Bo ja nie ! Wczytując sie w raport jest opis działań w 3 kwartale, czyli w skrócie : praca nad szta graficzną , praca nad opisami itd. Obroty sprzedażowe spadły jak popatrzymy r/r. No i teraz do sedna tamatu. Kolega ma apteke , na moje pytanie " ale o co chodzi z tym Biomaxem ? " Podobno wyprzedają produkty ze starą szatą graficzną ( w ich sklepie internetowym są przeceny - 30 % " Nastepnie z pompą mają wejsc na rynek z produktami tymi które są dostepne teraz lecz graficznie całkowicie zmienionymi, czy to prawda ? nie wiem , udałem sie z pytaniem no Was myśląc , ze może wiecie coś na ten temat. Ja niestety akcjonariuszem jestem od bardzo niedawna. Z błędy z góry przepraszam, piszę z tabletu.
Ja też mam kolegę co ma aptekę (jego ojciec) i dwa miesiące temu mówił że wszyscy sie wycofują z emolliere. dawno z nim nie gadałem więc nie wiem jak jest aktualnie.
Ale czekam na rozwój wydarzeń, może słyszałeś dobrą pogłoske którą teraz ludzie kupują, potem bedzie pod to rosło a potem bedzie się to sprzedawać po kilkadziesiąt gr :) zobaczymy.