A widzisz tu się z tobą nie zgodzę. To jest teraz najlepsze co ABM mógł zrobić ! Brawo dla zarządu, że walczą. Inny bu już dawno odpuścił. Dzięki temu scaleniu, utrzymają się na gpw a od wznowienia notowań, daje tydzień czasu i akcje będą hulać min po 10 zł.
Radzę nic nie kupować kiedyś podbijali jak było na dnie a teraz scalenie banda . Lecz jest art. k.k kto działa celowo na niekorzyść spółki i będąc świadomy wyłudza kredyty .
Sory ale takich bredni jak tu to dawno nie przeczytalem. Spolka w chwili obecnej walczy o przezycie i mozliwosc glosowania nad ukladem stad takie a nie inne decyzje.
Sam resplit byl niezbedny aby spolka nie wyleciala z GPW, wiec go zrobili ot tyle.
Jak sie nie znacie, to chociaz nie doklejajcie do tego ideologii ;-)
Zapewne jesteś powiązany z nimi i boisz się że się oberwie i tobie kredyty brali świadomie obligacje też . Kto pójdzie z nimi na układ jeśli sztucznie podnieśli kurs a zaoferują akcje niby z dyskontem. Podbili bez problemu do 67gr i tak mogło zostać nowe kontrakty może jakiś inwestor akcje z prawem poboru i po kłopocie tacy drobni jak ja dokupili by i kiedyś było by ok.A taki trik to teraz grubasy zobaczą scalenie pa pa po układzie.
Niestety Krzabr ma rację. Resplit był i jest potrzebny do utrzymania się na GPW co nie zmienia faktu, że będą nowe infa o nowych umowach na miliony zł i lecimy na 10 zł
Oszukany to jakiś popierdułka jest. Twardym trzeba być. Kto nie ryzykuje ten nie żyje. Ja kiedyś kupiłem to g.óno po 9 zł potem wzrosło na 25 i nie sprzedałem. A potem spadło na grosze i sprzedałem . Ale ta stratę i tak już odrobiłem. Nie biadoleniem człowiek żyje ale z tego co mu rozum podpowiada. A tu będzie dobrze.
Najpierw przeczytaj jak konstruowany jest układ z wierzycielami oraz jak wyglądała praca Pani syndyk w spółce i dopiero się wypowiadaj.
Do zarządu można mieć tylko żal o to że upadli, teraz walczą o przeżycie i takie a nie inne operacje na akcjach, długu czy w sali sądowej mnie nie dziwią. Zresztą wskutek układu Pawlik straci większość kontroli nad spółką..... Natomiast o samej skuteczności restrukturyzacji dowiemy się za jakiś czas.