• Szacher macher Autor: ~fifek [193.242.212.*]
    Czy ktoś jest w stanie powiedzieć normalnym językiem co jest w tych komunikatach.
  • Re: Szacher macher Autor: ~postaremu [46.215.198.*]
    jak zawsze na prc po staremu szachermacher. cwaniaczki .........

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=polska_story&sid=at92EsQQndiU
  • Re: Szacher macher Autor: ~kkk [94.254.145.*]
    Aż nie chce się czytać. Ale tak czytając co 10 wiersz wychodzi, że zrobili podmianę akcji. Wywalili co mieli księgując stratę jednocześnie obejmując nowe akcje. Wszyscy zadowoleni :P spółka ma pieniądze a jedynie mniejszościowi(czyli my) obserwując notowania jesteśmy d.....ni bez mydła
  • Re: Szacher macher Autor: ~miki [164.126.138.*]
    Tak jak pisałem, rafałek i kolesie z zarzadu wywalili na gpw po 1,08-1,2 i kupili po 1 zeta. Przynajmniej podaż powinna się zmniejszyć bo większość z 2,4 mln akcji które objął zarząd i prezio poszła już w rynek. Jak widzę kurs vistuli to żal dupe ściska bo zastanawiałem się 2 lata temu kupić nie kupić jak było 0,9 zeta to mnie k...a podkusiło żeby tutaj szukać szczęcia. cała odzieżówka już odpaliła ostro a to guano stoi. Mazgaj miał nosa że wyp... cfaniaka bo by Vistula skończyła jak Gontyniec. Normalna spółka jak emituje akcje to wszystko jest przejrzyste i jasne a tutaj po staremu jakieś szemrane rozliczenia że trudno się połapać. jakby to był bazar Różyckiego a giełdowa spółka.
  • Re: Szacher macher Autor: ~ccr [204.12.196.*]
    jus za chwile praskie cwaniaczki skończą się bawić ...
  • Re: Szacher macher Autor: ~xxx [193.104.239.*]
    koszty emisji dla kolegów 0,5 mln zł :)
    jak się podoba nowy/stary inwestor ?
  • Re: Szacher macher Autor: ~haha [37.249.68.*]
    tak jak pisałem ...! sprzedawali od maja po 1,20-1,60pln. i kupili sobie po 1,00pln no i za 4-6 miesięcy sprzedają po 2pln pod podobną informację... czyli niby będzie dobrze ale jak się dowiemy o info to znów lipa i wielka sciema :) to jednak arcy artysci ...
    papierek do dymania leszczyny
    spekulacja i tylko spekulacja
  • Re: Szacher macher Autor: ~Sis [57.66.78.*]
    Ja też sprzedam z nimi po 2 PLn, a może nawet taniej, choć kuipłem trochę drożej niż 1 PLN...50% dochodu mnie w pełni zadowoli
  • Re: Szacher macher Autor: ~PRC [79.191.193.*]
    Ja sprzedam po 2 zł a może nawet drożej... 50% STRATY mnie również zadowoli :-))))
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.