A czemu by miały być? Bo Lilka sobie życzy? Bo 2 fala trzeciego cyklu oscylatorów i formacja latającej brzytwy? Wzrosty mogłyby być gdyby firma dała wreszcie jakiś pozytywny komunikat ale o tym nic nikt nie wie więc całe to ględzenie to zaklinanie rzeczywistości. Na razie to tylko ciągle rosnąca strata i od roku tłumaczenie o przedłużających się procedurach. Najwyraźniej gł inwertor już nie ma zamiaru dokładać kolejnych milionów i trzeba było się wycofać rakiem z przyznanej dotacji mamiąc jakimiś obietnicami o kontynuowaniu prac w ramach własnych środków i wspólnie z inwestorem, którego do dzisiaj nie widać. Z reszta co by to był za interes zrezygnować z darowanej kasy żeby dzielić się zyskami z inwestorem? Albo zaczną sprzedawać emolixa albo zbankrutują i tyle w temacie wzrostów lub spadków. Jak ktoś coś wie na ten temat to niech pisze bo cała reszta komentarzy się nadaje psu na budę.
autor, przeciez ty nawet nie potrafisz odczytac ze zrozumieniem wpisu, na ktory odpowiadasz, ale elaboraty piszesz jakbys o doktorat walczyl. Przeciez kolega wyzej wyraznie napisal, ze wszedl w biomax i oczekuje po 2 tygodniach zarobku 100%, i teraz beret go cisnie bo nie jest tak jak on sobie zazyczyl i to jest wina akcjonariuszy (glownie moja) ze nie uroslo 100%. A ty do niego z planami dlugoterminowymi, sprzedaza emolixa, dotacjami i innymi rzeczami za rok lub poltora... Ogarnij sie....
Na novavisie tez wszystko bylo psu na bude a jak wyszedl komunikat to kurs skoczyl z 80 gr na 1,40 w dwie sesje. Wiec owszem, zgadzam sie ze tutaj potrzebne jest info, ale jak by takie wyszlo to bysmy zalecieli chyba na 50 gr w 2 dni. Nie ma infa, jest powolna wspinaczka kursu. A to ze ty nie kupiles po 11 gr, a kolega wyzej żąda 100% w dwa tygodnie, to juz sa wasze problemy a nie moje.
Lilka, nadal nie zaangażowałaś swojej wyobraźni do zestawu naczyń zalegających zlew w kuchni zamiast paplać na forum o giełdzie? Od dawna powtarzam, że gdyby bankier pobierał przynajmnirj 50 groszy za wpis, oczyściło by się to forum jak niemieckie podwórko :) Tymczasem lilka udając rozgarniętą przypisuje drugim, to czego nie napisali na wątku i wyciąga wnioski, do których żadem madry nie dojdzie czytając chociażby moje wpisy. Czego to się nie zrobi aby brylować na bankierze :)) A to, że jestem strażnikiem kapitału i pilnuję jej pieniędzy (?), a to że akcjami Biomaxa interesuje się Patrowicz (?) , że podniecam się Fly.pl i straciłem tam pieniądze(?) itp. itd.
Co jeszcze utworzysz w swojej wyobraźni niewiasto, patrząc w kolejny jasny i zrozumiały tekst? Jeśli jesteś tak urodziwa jak kumata, to współczuję :))))
Pozdrawiam cię z uśmiechem oraz twojego przyjaciela wskaźnik AD ( nie pomyl tylko Liluś z ADHD )
~12345 co do formy to mi się Twój wpis nie bardzo podoba le trudno się nie zgodzić co do treści. Ja czytam Lilko ze zrozumieniem (umiem nap rozpoznać sarkazm), szczególnie raporty bo w nich są fakty natomiast w Twoich wpisach same insynuacje i ploty wymyślone na poczekaniu, które ani razu się jeszcze nie potwierdziły. Najfajniejszy argument jaki ktoś przytoczył był taki, że Ty przynajmniej jesteś pewna swego (super podstawa do inwestowania) Wszyscy inni na podstawie raportów są pewni, że naganiasz i to nie skutecznie. Kurs znów pełza koło 15gr a Ty piszczysz z uciechy bo ktoś tam przewidywał 10gr i nie trafił zapominając, że jeszcze niedawno obiecywałaś 3zł do końca wakacji i 7 do końca roku. Wakacje już nawet studenci powoli kończą więc słusznie pora zapytać gdzie te wzrosty? Ja wiem co to inwestycja ale może jakieś merytoryczne uwagi nt perspektyw tej firmy i jej szans na sukces oprócz takich, że jakieś tam firmie się udało kiedyś bo równie dobrze można podać parę firm które już dawno po upadłości. Po mojemu to jeśli ktoś poważnie myśli o długim terminie to powinien zacząć od analizy fundamentalnej a tu dramat.
Autor, bardzo się cieszę że potrafisz wyłapac sarkazm i rozumiesz te klimaty, i za to dla ciebie moje uznanie. Bo twój kolega 12345 no to kompletnie nic w tym temacie. "Ni hu hu" wręcz :)
A teraz sprawdźmy twoją wyobraźnię i skonfrontujmy ją z rzeczywistoscią - zacytuj mi proszę mój wpis, gdzie rzekomo "niedawno obiecywałam 3zł do końca wakacji i 7 do końca roku". Proszę o dokładna treść takiego posta MOJEGO autorstwa. Czekam.
Ja schizofrenii jeszcze nie mam, i doskonale wiem co tutaj pisałam. Teraz ty mi udowodnij, że nie jesteś tu tylko po to, by mącić i się na mnie wyżywać tylko za to, że nie kupiłeś po 12 gr. CZEKAM NA CYTAT O TYM, ŻE JA PISAŁAM O 3 ZŁ I 7 ZŁ. PROSZĘ O DOKŁADNY CYTAT Z TYMI WŁAŚNIE KWOTAMI I Z MOIM PODPISEM.
Jeśli tego nie zrobisz to jesteś dla mnie największym kłamcą i mącicielem tego forum. Wierzę, że zalezy ci na zachowaniu męskiego honoru i zacytujesz mi to, o co mnie w tym momencie pomawiasz.
Hm... jeśli mowa o i info, to zgodnie z ostatnim raportem, planowane jest wprowadzenie na rynek kilku produktów do końca 3 kwartału. Jutro konczy sie kwartał, czy info ujrzy światło dzienne, o tym przekonamy sie niebawem. Ale skoro produkty są skończone, to jestem pewien, że je wprowadzą, nawet jakby miał być poślizg do końca roku ewentualnie wiosny. Cierpliwość zostanie wynagrodzona. Wiem, wiem, niektórzy kupili naprawdę drogo dlatego łatwo mowi się nam, co kupiliśmy po 14 -16 gr wieksze pakiety. Pozdrawiam
No autor, co jest? Czyżby wyszło szydło z worka, że mocny jesteś tylko w gębie a jak trzeba udowodnić swoje bzdury to automatycznie udajesz, że cię już na tym forum nie ma? Speniałeś? No dawaj ten cytat, gdzie rzekomo to JA obiecuję 3 zł i 7zł. Nie bądź kowal, nie udawaj że cię tu niema, gdy sytuacja ci nie sprzyja
Mącicielu i największy kłamco tego forum - CZEKAM NA DOWÓD TWOICH WYPOCIN NA MÓJ TEMAT!
Dnia 2015-09-29 o godz. 20:40 ~lilka napisał(a): > No autor, co jest? > Czyżby wyszło szydło z worka, że mocny jesteś tylko w gębie a jak trzeba udowodnić swoje bzdury to automatycznie udajesz, że cię już na tym forum nie ma? > Speniałeś? > No dawaj ten cytat, gdzie rzekomo to JA obiecuję 3 zł i 7zł. > Nie bądź kowal, nie udawaj że cię tu niema, gdy sytuacja ci nie sprzyja > > Mącicielu i największy kłamco tego forum - CZEKAM NA DOWÓD TWOICH WYPOCIN NA MÓJ TEMAT! >
No wyobraź sobie o złotousty i wszechwiedzący zworze kultury i krynico mądrości, że faktycznie mam lepsze hobby niż gapić się w kurs tej firmy a już tym bardziej śledzić twoje z czapy brane koncepcje. To co chciałem się dowiedzieć już wiem z raportów więc w oczekiwaniu na te przełomowe infa zaglądnę sobie jaki widzę jakieś wybicie popatrzę na obroty i tyle. Tu nawiasem mówiąc zastanawiają mnie te twoje pakiety którymi się tak przechwalasz kupowane po 16gr bo jakoś nigdy nie zauważyłem większych ruchów w tych okolicach więc chyba kupowałaś je poza rynkiem albo inaczej rozumiemy duży pakiet. A wracając do twojego głównego problemu to musisz się zwrócić do specjalisty jeśli uważasz, ze ciężar merytoryczny tych twoich dywagacji jest wart tego żeby się ktoś miał rzucać do archiwum szukać ci cytatów, z resztą chyba oprócz ciebie nikt tego nie potrzebuje bo generalnie najwyraźniej każdy wie o czym mowa co piszesz sama komu przytakujesz a kto tobie. złapałem sobie losowo 2 wypowiedzi chyba ogólny sens trzyma klimat więc miłej lektury
Uwielbiam ten typ naganiaczy, którzy są aktywni tylko i wyłącznie przy spadku. Gdy papier wraca do równowagi, naganiacze zapadają się pod ziemię, zbierają energię by przy kolejnej obsuwie zaatakować ze zdwojoną siłą. To najcześciej występujący gatunek naganiacza na tych forach. Bez nich fauna bankiera uległaby silnemu zachwianiu, a w konsekwencji zagładzie.
Ja "oszukuję" tu regularnie od 15gr. Bez względu czy góra czy dół. Oszukuję tak zaciekle, że zbyszek przy mnie blado wypada.
I jeszcze jedno - zobaczymy, co będzie tutaj do lipca. Warto czasem zaczekać. Nara. (od tamtej pory -46%)
Leszcz już prawie przezroczysty, a jeszcze go szlifują. Do białej łuski. Obroty się zmniejszają, nie ma już od kogo zassać większej ilości po niskiej cenie, akcje poparkowane, ostatnie Bojaźliwe Karole jeszcze sypią resztkami, gruby już czeka w spokoju na pierwsze kwietniowe info.
Nie wiem, co będzie w tym miesiącu ale jak pęknie na ESPI umowa z drogeriami, to 70gr będzie tylko w locie. (od tamtej pory -51%)
Czyli jednym zdaniem: przyznajesz się, że MĄCISZ i KŁAMIESZ wypisując bzdury, że to JA pisałam o poziomie 3 zł i 7 zł. Przykro mi koleś, ale trafiłeś na osobę nieprzejawiającą oznak sklerozy i która doskonale wie, jakie kwoty tutaj wymieniała. Ty twierdzisz, że było inaczej wcierając mi i okłamując całe forum, że pisałam o 7 zł. Zatem ocal choć szczątki swego wątpliwie męskiego honoru i zacytuj mi choć JEDEN mój wpis, gdzie wieszczę kwoty o których ty tutaj z podnieceniem klepiesz, piszcząc przy tym i klaszcząc z zawiści, bo nie kupiłes po 12 gr.
Napisałeś, że "jeszcze niedawno obiecywałam tutaj 3 zł i 7 zł do końca roku", więc ja nadal czekam na dowód tych pomówień. CZEKAM!
Dnia 2015-09-30 o godz. 19:25 ~lilka napisał(a): > Czyli jednym zdaniem: przyznajesz się, że MĄCISZ i KŁAMIESZ wypisując bzdury, że to JA pisałam o poziomie 3 zł i 7 zł. > Przykro mi koleś, ale trafiłeś na osobę nieprzejawiającą oznak sklerozy i która doskonale wie, jakie kwoty tutaj wymieniała. > Ty twierdzisz, że było inaczej wcierając mi i okłamując całe forum, że pisałam o 7 zł. > Zatem ocal choć szczątki swego wątpliwie męskiego honoru i zacytuj mi choć JEDEN mój wpis, gdzie wieszczę kwoty o których ty tutaj z podnieceniem klepiesz, piszcząc przy tym i klaszcząc z zawiści, bo nie kupiłes po 12 gr. > > Napisałeś, że "jeszcze niedawno obiecywałam tutaj 3 zł i 7 zł do końca roku", więc ja nadal czekam na dowód tych pomówień. > CZEKAM!
Przewiduję "liluś", że zostaniesz wzorcowo olana przez chłopaka i twoje oczekiwanie odpowiedzi również, bo wyjaśnił ci wyraźnie wszystko, o co w istocie chodzi w twojej postawie wypisanej tu, na forum. Może wykaż przy tym, że chłopak "piszczy i klaszcze z zawiści, bo nie kupił po 12 groszy" - jak to napisałaś ?
Wyższe poziomy to tutaj będą przy 007 gr a moze nawet i nie co obserwuję to sama spekulacja podbija i drozej sprzedaje 2dni w górę 4w doł i tak w kółko to juz następny bankrut NC amber gold bis do okradania naiwnych