Ja mam skarbiec a czasu to zostało mało tym przewalażom bo jak tak powoli bedą kase zbierać to mały ich zapierdluje na wieki wieków i wtedy będzie zabawa a kasy jest więcej niż na 7-zeta tylko znowu prubują bokiem puścić ktoś musi przeciąć wrzoda żeby wróciła normalność kto do pierdla to do pierdla a kto uczciwy to do pracy...
Myśle że jak się nie pospieszą z wypłaceniem kasy to mały szybcutko to załatwi i do pierdla długo nie bedo czekać na wiosne marsz heeee... heeee... osądzi i beret żarty się kończą i czas na czyny a nie parasol ochronny i żerowanie na nas heeee... heeee...
Ja przygotowałem skarbonke ????? MAŁY przygotował pierdel wybiałkowany ?????? CZEREŚNIA chyba kase po 7-zeta na sztuke ??????.. wydaje mi się że wszystko się układa według moiego scenariusza ???? OJ BEDZIE SIĘ DZIAŁO heeeeee... heeeee...
Wiśniewski wysterował ich. Ugody nie podpisał,i wcale się nie dziwię,lepiej dogadać się z nowymi. Przez kolejne 4 lata trzeba z czegoś żyć....a KGHM i GDDKIA wydaje ostatnie podrygi i to im pozostało.Lada moment wymiana stołków.