• kolejne przesunięcie terminu Autor: ~zielony [109.197.170.*]
    publikacji raportu
    o co kaman
  • Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: zulusowaty [89.76.214.*]
    Opublikowali informację na 3 min przed końcem sesji - przypadek ?

Widać, że to ostatnie wywalanko było pod ten news - chyba że się mylę. Jeżeli tak, to Ci co się pozbyli akcji poczekają chwilę aż przestraszona, wkurzona, zniechęcona drobnica zacznie pozbywać się akcji, by odkupić taniej. A potem ..... , no cóż:  raport, może jakiś ciekawy news i ogień w górę !   Taką mam nadzieję :)
  • Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: ~echo [83.238.232.*]
    • Nie wiem czy zauważyliście ,że wiele spółek przekładało terminy raportów rocznych. Wg mnie związane to jest z tym ,że jest teraz wymaganych sporo załączników do w/w raportu. Może biegły rewident nie zdążył albo ktoś inny nie dał rady zrobić opracowania.
    Teraz raport roczny składa się z:-ogólnego raportu rocznego
    - opinii biegłego rewidenta
    - raportu od opinii rewidenta
    - załączników I wprowadzenie do sprawozdania finansowego
    - informacje dodatkowe i objaśnienia.

Tylko tyle:)

• Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    No ja mam nadzieje na coś lepszego ;) ale się okaże...
  • Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: ~echo [83.238.232.*]
    Ogólnie uważam ,że dobrze ,że giełda wprowadziła obowiązek załączania dodatkowych opinii i objaśnień. Raport jest wtedy bardziej zrozumiały dla przeciętnego inwestora. Wiele dodatkowych informacji można się dowiedzieć . Wiem to z innej spólki ,którą posiadam w portfelu.

• Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: ~s2p [83.24.19.*]
    a masz jekieś wieści?

echo dobrze prawi ;)
  • Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: ~tadek [91.224.185.*]
    Mysle ze robia dobra robote i to zostanie nagodzone.rozwijaja sie to pewne i najwazniejsze a obecne poziomy to bedzie wspomnienie. Dobieralbym ile wejdzie po 23 gronie i 24 ale jestem juz pelny. Ci co czekaja na nizsze ceny moga sie bardzo zdziwic
  • Re: kolejne przesunięcie terminu Autor: ~irek [91.224.185.*]
    https://m.facebook.com/Emolliere?fref=nf&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.deszczowce.pl%2Fapp%2Fwebroot%2Fshoutbox%2Fexpanded.php&_rdr
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.