Tyz prowda ale nie wiem czy doł by se rade heeeee... heeeee... ( mogły by mu wmówić że so czyste jak woda w gnojoku i pachno aromatem z wychodka ) heeee... heeee..
Na panewce koziolek matołek pierd.... sie w stołek. rozmawiałem dzisiaj z prokurator zostałem wezwany telefonicznie. babeczka narzekala ze nie ma numerów do was i puscilem jej listę od asde. Wiec spodziewajcie sie telefonow. na liscie jest 30 osob a na zawiadomieniu 40 wiec poproszę o resztę numerów to jej dostarcze. Niestety lipa bedzie trzeba jechac do wawy pewnie nie wszycy....
wtiam, dwa pytanka. pierwsze takie że dostałem list od prokuratury że sprawa zostala podpieta do innej sprawy z marca. ktoś ma wiedzę i może wyjaśnić co dalej? a drugie pytanie to takie ze dostalem emaila niby od sii ktory wyglada dosc dziwnie i jest napisany przez jakas panią, niby wyjasnia co i jak i na koncu pisze ze prosza o nastepny przelew 300 zl... czy ktos z was otrzymał podobny email?
Zadzwoń do prezesa i zapytaj. Chyba ze nie zapłaciłeś a jesteś ujęty to wypadałoby zapłacić. A ja dostalem pismo z sadu wysłane przez inpost. I albo to koziołek w końcu mnie pozwał albo mandat z Niemiec bo słyszałem ze to do sadu idzie nawet jak zapłacisz. Orientuje ktoś jak to jest? A jak koziołek to będzie zabawnie ciekawe czy przyjdzie na rozprawę czy zaś mu sie coś stanie dzień przed jak u Konrad. zglosze sie do kancelarii GS zeby mnie bronił Ciekawe za ile szklanek cukru gruby sie podejmie... ale jaja hehehe