• może ..... Autor: ~dwunoga [46.113.129.*]
    .... w związku z tym , że ekipka wali w peta może by napisac do Stonogi on opublikuje wszystko. Może on pomoże .
  • Re: może ..... Autor: ~Matoł [46.76.3.*]
    Tyz prowda ale nie wiem czy doł by se rade heeeee... heeeee... ( mogły by mu wmówić że so czyste jak woda w gnojoku i pachno aromatem z wychodka ) heeee... heeee..
  • Re: może ..... Autor: ~Tadek [213.158.221.*]
    Coś czuje ogólnie zemste Rywina bo Małecki to od niego.A .Aaron i współbracia dostaną po uszach.
  • Re: może ..... Autor: ~miluh [37.31.90.*]
    Gruby słabo zażywa insuline i strasznie walą mu stopy.
  • Re: może ..... Autor: ~durnyś [109.243.13.*]
    Dnia 2015-06-11 o godz. 02:51 ~miluh napisał(a):
    > Gruby słabo zażywa insuline i strasznie walą mu stopy.

miluh---- jak sie zakończyło straszenie Ciebie przez głupiego koziołka ???
  • Re: może ..... Autor: ~miluh [188.146.78.*]
    Na panewce koziolek matołek pierd.... sie w stołek.
    rozmawiałem dzisiaj z prokurator zostałem wezwany telefonicznie.
    babeczka narzekala ze nie ma numerów do was i puscilem jej listę od asde. Wiec spodziewajcie sie telefonow.
    na liscie jest 30 osob a na zawiadomieniu 40 wiec poproszę o resztę numerów to jej dostarcze.
    Niestety lipa bedzie trzeba jechac do wawy pewnie nie wszycy....
    nie wspominaj nic o asde.
  • Re: może ..... Autor: lukasz_wol [159.205.67.*]
    wtiam, dwa pytanka. pierwsze takie że dostałem list od prokuratury że sprawa zostala podpieta do innej sprawy z marca. ktoś ma wiedzę i może wyjaśnić co dalej?
    a drugie pytanie to takie ze dostalem emaila niby od sii ktory wyglada dosc dziwnie i jest napisany przez jakas panią, niby wyjasnia co i jak i na koncu pisze ze prosza o nastepny przelew 300 zl... czy ktos z was otrzymał podobny email?
    ktoś robi z ciebie matoła.
  • Re: może ..... Autor: ~miluh [213.158.219.*]
    Zadzwoń do prezesa i zapytaj. Chyba ze nie zapłaciłeś a jesteś ujęty to wypadałoby zapłacić.
    A ja dostalem pismo z sadu wysłane przez inpost. I albo to koziołek w końcu mnie pozwał albo mandat z Niemiec bo słyszałem ze to do sadu idzie nawet jak zapłacisz. Orientuje ktoś jak to jest?
    A jak koziołek to będzie zabawnie ciekawe czy przyjdzie na rozprawę czy zaś mu sie coś stanie dzień przed jak u Konrad.
    zglosze sie do kancelarii GS zeby mnie bronił Ciekawe za ile szklanek cukru gruby sie podejmie...
    ale jaja hehehe
  • Re: może ..... Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    Ja jade do Rawicza a póżniej zachacze o Wronki ....... poszukam im miejsca !!!!!!!!
  • Re: może ..... Autor: ~durnyś [94.254.133.*]
    i co znalazłeś miejsca we Wronkach?
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.