• Wyczekiwanie Autor: ~zdezorientowany [66.249.81.*]
    tylko na co, no i co dalej, nikt nie chce sprzedać nikt nie chce kupować
  • Re: Wyczekiwanie Autor: zulusowaty [89.76.214.*]
    Nikt nie kupuje, bo ma nadzieję, że jeszcze spadnie i się dobierze. Dobre jest to, że nikt nie sprzedaje, bo ludziska wierzą w tą spółkę, która przy obecnym poziomie jest mocno niedowartościowana.

Mamy więc sytuację patową - wielkie wyczekiwanie.  Z reguły w takich sytuacjach wystarczy jedna iskra, by wzniecić ogropmny pożar !
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Jest jeszcze coś takiego, jak dofinansowanie projektu badawczego, które Biomax zaklepał jakiś czas temu.
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~echo [87.205.43.*]
    Technicznie wygląda pięknie pod wybicie :) Pozdr. wytrwałych
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    Echo co masz na myśli :) zobrazuj to jak możesz :D
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~Echo [87.205.43.*]
    Ogólnie jesteśmy w utrzymującym się od dołka z lutego br. trendzie wzrostowym. Zmiana nastąpiła po wybiciu z formacji podwójnego dna na maksymalnych obrotach.
    Obecnie kurs znajduje się dokładnie przy dolnym ograniczeniu trendu spadkowego co sugeruje mocne wybicie od tego punktu na następne maksyma. Punkty znaczące to:0,10 z 16 .02, 0,13 z 17.03 i 0,26 obecnie.
    Pomocna byłaby dodatkowo pozytywna informacja ze spółki, ale niedowartościowanie akcji jest znaczne więc wzrost kursu jest i tak możliwy.

To tyle z mojej strony. :)
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~roberto [31.61.138.*]
    A okej okej :D myślałem, że jeszcze coś ciekawego widzisz oprócz tego ;) to widziałem. Pozdrawiam
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~echo [87.205.43.*]
    Roberto, najlepsze są proste i jasne rozwiązania ,więc nie ma się co doszukiwać w tym wykresie zbyt skomplikowanych niuansów.
    Mogę dodać jeszcze tylko ,że korekta od najwyższego punktu czyli 0,37zł, to jak ulał 50% zniesienia Fibo, Pozdr.
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~karniszek [77.254.16.*]
    na attrader też zaczynają wróżyć wzrost na 60 gr
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~pablo7 [31.61.129.*]
    Dnia 2015-06-10 o godz. 13:42 ~echo napisał(a):
    > Technicznie wygląda pięknie pod wybicie :) Pozdr. wytrwałych

pozdr technicznie:)))
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~IRA [83.9.167.*]
    dziś zamykamy 0,24 gr
  • Re: Wyczekiwanie Autor: ~Realista [91.188.116.*]
    Pomarzyć każdy może...
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00