Nie odpisywałem bo byłem na procesji.Naszym Panom jak zwykle miałem coś napisać od świ€ta ale nie b€dę ich już naprawiał bo nie ma nadziei.Zmarnowene talenta i krzew winny co nie rodzi.Ale może b€dą mieć szansę założyć w pierdlu jakieś kółko choć procesja to chyba po spacerniaku.Jaka szkoda.
Tadek -- ty wszystko wiesz, to powiedz, dlaczego grzechu nie likwiduje pmi? dlaczego nwa sie nie odzywa? co sie dzieje z ta spółką , jak nie zlikwidowana?
Krótko Precież PMI ma jakieś podobno obligacje i ma za nie kasa wrócić plus odsetki to po co się dzielić z nami. A jak kasa wróci to starczy na pensje dla zarządu choćby teraz nie brali.Chyba że Pan Gruby nie będzie chciał kasy wyegzekwować. Poza tym syndykowi zawsze można coś zgłosić a nie daj Boże jakby trafiło na uczciwego syndyka. Trzeba wrócić do tematu CZY D24 i *F sprzedane i niech każdy napisze po świętach do KNF że mogli sprzedać a nie informowali. A też że PMI kupowało swoje akcje bez zgody i NIE informowało oraz PZU. Nie chce mi się teraz patrzyć czy to za TM KINGI SABINY czy innych ZA KAŻDY INSTRUMENT KARA PO 400 TYS.a może więcej bo recydywa i nie można uznać za przeoczenie..40 meili do KNF powinno odnieść skutek. Albo pisac po kilka o każdym instrumencie to się ze 100 uzbiera. To nie donosy tylko przywracanie normalności.
Przeczytaj sobie Maanta leżajsk korupcja Jak wiemy TM często tankuje w Leżajsku a stacja ma monitoring Jest tam aspekt sztabki złota Ostatnio viceminister infrastruktury zrobił aut, bo tam fundusze giną Przypadek?
Kiedyś w hotelu na Dani Beach bujam się w wypasionym hamaku przed wejściem do restauracji.A obok przy wejściu kartka. No smoking.Patrzę za chwilę a tu idzie facet w smokingu.A ja prawy gość zastąpiłem mu drogę i pokazuje kartkę.Nie wiem dlaczego ale przestał palić i poszedł dalej w smokingu hehe