• jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~pan [89.231.185.*]
    ostatnie chwile by kupic lub sprzedać może nadejdzie kiedyś
    ta chwila kiedy biomax latał po 5 złociszy .
    Czy zdrapka okaze się wygraną.
    4 słupki na niebiesko dawno tego niebylo.
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~kris [109.78.18.*]
    a po raporciku wodospad ale na 5 groszy:)
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~lilka [46.113.88.*]
    Zgadza sie. Papier ewidentnie w trendzie spadkowym, wiec ostatnia chwila na zakontraktowanie krótkiej sprzedazy. pablo7 juz to zrobil i od 2miesiecy zarabia na spadkach.
    Ciekawa jestem, czy razem z raportem pojdzie wniosek o upadlosc czy beda jeszcze sztucznie utrzymywac prz zyciu tego trupa.
    ;P
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: pablo7 [31.61.131.*]
    Dnia 2015-05-12 o godz. 17:07 ~lilka napisał(a):
    > Zgadza sie. Papier ewidentnie w trendzie spadkowym, wiec ostatnia chwila na zakontraktowanie krótkiej sprzedazy. pablo7 juz to zrobil i od 2miesiecy zarabia na spadkach.
    > Ciekawa jestem, czy razem z raportem pojdzie wniosek o upadlosc czy beda jeszcze sztucznie utrzymywac prz zyciu tego trupa.
    > ;P

tak po raporcie wedlug lilki bedzie wisiec chyba z 1 miesiac czasu
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~lilka [46.113.0.*]
    3 miesiace

Kupilam dzis short cut'a na Biomaxie bo znowu dzwonila basia150 i dala nowy termin - do 16 maja 13 groszy.
    Tym razem ponoc juz pewniak.
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~kris [109.78.18.*]
    no dramat, obroty zadne, brak kupujacych, jutro juz zjazd przed raportem ktory pewnie lipa!!!!!!:)
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~pan [89.231.185.*]
    szczego to wywnioskowałes ze raport lipa z palca.
    nawet jak ktos sprzedaje to z drugiej strony ktos kupuje i dla niego papier jest atrakcyjny
    gorzej jest gdy papieru nikt niechce i po zadnej cenie.Na mój nielicz.
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~kris [109.78.44.*]
    a ie mowilem ze bedzie zjazd:) raport lipa
    kto sprzedaje przed dobrym raportem???????????????????????????
    ale zwala bedzie, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to dawaj na 10 gr tam cię uratuję.
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~echo [83.238.238.*]
    Komuś nerwy puściły, albo na CD-Red poleciał :)
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~JACEK [193.41.113.*]
    Czego się spodziewacie w raporcie?
    10gr
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    Ja tam liczę na dobry raport i może jakaś wzmianka o nowych produktach.. Tzn raczej mam nadzieję na to ;)
    biznesradar sie wysypal i po promocji sypnie ktos jeszcze.
    Raport taki jak poprzednio za IV kw będzie ok , a jeśli przychody i zysk operacyjny okażą się lepsze to super, no i coś o nowej serii kosmetyków dla drogerii .
    Jaki teraz będzie opór dla biomax? Szczyt ostatni 0,37, korekta na 0,25. Jak myślicie?
    Dnia 2015-05-13 o godz. 15:03 ~JACEK napisał(a):
    > Jaki teraz będzie opór dla biomax? Szczyt ostatni 0,37, korekta na 0,25. Jak myślicie?

lilka ci podpowie gdzie wsparcie bo mam pakiet 500tys:)))i jej bedzie wisiec kurs przez miesiac:)))
    Serio, jak myślisz. Dobrze przewidziałeś korektę po ostatnim wzroście.
    Dnia 2015-05-13 o godz. 15:26 ~JACEK napisał(a):
    > Serio, jak myślisz. Dobrze przewidziałeś korektę po ostatnim wzroście.

no ponoc sprzedalem 1szt po 31 i k 24 bo tu bylo wsparcie,choc niewiem skad ta kobieta takie czary zna,mnie tu nie potrzebne pakiety po 500k na nc siedze sobie w pgnig i na cdred od 2011 r do dzis z gra pozd jacek
    pablo kochanie, doprawdy jestes uroczy :DDDD
    Zdradze ci pewną tajemnicę - otóż nie trzeba znać żadnych czarów, by kupić 500k Biomaxa po 16,5 grosza. To wszystko dało sie zrobić, bo obroty latały po 700k dziennie, więc sam rozumiesz.... :D
    Kupić 500k po 16,5 grosza a następnie sprzedać 500k po 1zł w odpowiednim czasie...
    Dla ciebie to nie do ogarnięcia zapewne.
    I znowu bidaku nie masz mi czym zaimponować, to musi być naprawde dołujące dla ciebie :D

Wiem że ci te 500k niepotrzebne, bo masz może z 2k po 24gr, więc doskonale cie rozumiem :P
    Też byłoby mi to "niepotrzebne" gdybym tak nie miala tak jak ty nie masz :D

Dnia 2015-05-13 o godz. 15:41 ~lilka napisał(a):
    > pablo kochanie, doprawdy jestes uroczy :DDDD
    > Zdradze ci pewną tajemnicę - otóż nie trzeba znać żadnych czarów, by kupić 500k Biomaxa po 16,5 grosza. To wszystko dało sie zrobić, bo obroty latały po 700k dziennie, więc sam rozumiesz.... :D
    > Kupić 500k po 16,5 grosza a następnie sprzedać 500k po 1zł w odpowiednim czasie...
    > Dla ciebie to nie do ogarnięcia zapewne.
    > I znowu bidaku nie masz mi czym zaimponować, to musi być naprawde dołujące dla ciebie :D
    >
    > Wiem że ci te 500k niepotrzebne, bo masz może z 2k po 24gr, więc doskonale cie rozumiem :P
    > Też byłoby mi to "niepotrzebne" gdybym tak nie miala tak jak ty nie masz :D
    kobieta poraz nty pisze podaj mi zrodlo skad masz takie info ile ja mam bo poraz nty piszesz glupoty,tak jak te twoje infa pod co to ma rosnac biomax sa tylko odbicie i trend spadkowy,pod twoje wpisy ma rosnac kurs:))))bo cdprojekt ma pod co a biomax poki co nie
    Wlasnie pokazujesz dobitnie jakim jestes kretynem, bo pod wiedzmina to sie akcje kupowalo gdy przebilo ostatnio opór na 18,50 a nie teraz jak już kurs dobija do 30 zl.
    Ale taki ciemny frajer jak ty to widze zawsze kupuje akcje jak już grubo urosly od dolka.
    Bez wzgledu czy to bedzie biomax czy cdred - frajer to frajer. Wszedzie.
    pablo ci może tylko napisać, gdzie będzie szczyt bo on juz tam sie ustawił na sprzedaży calym swoim pakietem czyli 1 szt. akcji, tak samo jak przy ostatnim szczycie sprzedał 1 szt. po 1 gr.
    A zaraz potem zjazd na 5 groszy bo papier przeciez w trendzie spadkowym, a pablo ma kontrakt na krótką sprzedaż i będzie tracił na wzrostach :D Zatem zaraz po raporcie 5 groszy. Pablo wie co robi, w końcu trend spadkowy tutaj nigdy się dla niego nie skończy. No, może przy 1 zł mu się skończy ale nie wczesniej :D
    poprawka: "... sprzedał 1 szt. po 31 gr"
  • Re: jeszcze tylko 3 dni i raporcik !!!!! Autor: ~Jacek [193.41.113.*]
    hm, bardziej mi chodzi, gdzie możemy wylądować po dobrym raporcie 40-50 gr? mam na myśli pierwszy rzut.
    Jacku, co ty pleciesz?
    Przecież papier ewidentnie w trendzie spadkowym, tak mówi nasz naczelny frajer pablo7.
    A zatem dobry raport spowoduje tylko i wylacznie zjazd na 5 groszy. Takie są prawa trendu spadkowego i nie ma co z tym walczyć.
    Dnia 2015-05-13 o godz. 15:33 ~lilka napisał(a):
    > pablo ci może tylko napisać, gdzie będzie szczyt bo on juz tam sie ustawił na sprzedaży calym swoim pakietem czyli 1 szt. akcji, tak samo jak przy ostatnim szczycie sprzedał 1 szt. po 1 gr.
    > A zaraz potem zjazd na 5 groszy bo papier przeciez w trendzie spadkowym, a pablo ma kontrakt na krótką sprzedaż i będzie tracił na wzrostach :D Zatem zaraz po raporcie 5 groszy. Pablo wie co robi, w końcu trend spadkowy tutaj nigdy się dla niego nie skończy. No, może przy 1 zł mu się skończy ale nie wczesniej :D

skonczy sie jak spolka sie wykaze,pokaze dobry raport infa,i bedzie pod co grac ciemnoto jak jest w przypadku cdprojekt pod wiedzmina 3
    Skretyniały debilu, nie potrafisz nawet zrozumieć, że na tym twoim śmiesznym trendzie spadkowym na Biomaxie ludzie już zarobili 100%, bo ładowali wory nawet od 11gr. Ale u takiego ciemnego jełopa to wiecznie bedzie trend spadkowy choćby uroslo do 1 zł.
    To że ty wolisz kupowac papier jak jest już +600% od dolka to wcale nie oznacza, że wszyscy są takimi samymi frajerami jak ty.
    Ogarniasz to wreszcie czy mam napisac jescze prosciej?
    Nie możesz znieśc faktu że nie zapakowales sie po te 11gr czy masz jakies problemy rodzinne?

dawno pisalem ze debilek!!!!!
    Dnia 2015-05-13 o godz. 15:47 ~lilka napisał(a):
    > Skretyniały debilu, nie potrafisz nawet zrozumieć, że na tym twoim śmiesznym trendzie spadkowym na Biomaxie ludzie już zarobili 100%, bo ładowali wory nawet od 11gr. Ale u takiego ciemnego jełopa to wiecznie bedzie trend spadkowy choćby uroslo do 1 zł.
    > To że ty wolisz kupowac papier jak jest już +600% od dolka to wcale nie oznacza, że wszyscy są takimi samymi frajerami jak ty.
    > Ogarniasz to wreszcie czy mam napisac jescze prosciej?
    > Nie możesz znieśc faktu że nie zapakowales sie po te 11gr czy masz jakies problemy rodzinne?
    >

ja tez zarobilem bo bralem po 15gr debilko s 36,37 odkupilem 24 s 29 znow odkupilem 24 itd a ty ciagle gadasz o infach i poki co nie ma impulsu i jest trend spadkowy:)))ucz sie przyklad ci podalem cdprojekt co nerwy ci puszczaja pod co kurs ma dalej rosnac pod twoje wpisy glupie
    brales sreales!!! mikro pakietami obracasz to zamknij pysk i zawin z forum grOszolomie!!!!
    Tak się kłócicie ,że aż echo niesie, ale tylko echo, bo to kłótnia o pietruszkę .

Proponuję do raportu ciiii... :)
    Dnia 2015-05-13 o godz. 16:03 ~kris napisał(a):
    > brales sreales!!! mikro pakietami obracasz to zamknij pysk i zawin z forum grOszolomie!!!!

co nerwy przydupasie puszczaja ci bo kurs nie rosnie bo pod co ma rosnac,ja przewidzialem 24 korekte jak bedzie slaby raport nie daj boze to sie posracie z tymi mikro pakietami:)))a ty mistrzu kris nawet pojecia niemasz o at bo sam pytales czy masz kupic swojej guru lilki.

Nie chcę się mieszać w tę wymianę uprzejmości, ale może obstawimy jakieś typy co do kursu:)

Pablo, albo odwrotnie ty będziesz zapychał jak Reksio szynkę :)
    10groszy
    Ty sie aż cały świecisz od tego debilizmu który masz w sobie.
    Na tych swoich mini-pakiecikach zarobiles mniej niż ja zaplacilam samej prowizji przy kupnie mojego pakietu, więc wyobrażam sobie jakbyś sie musial zbrandzlowac zanim kupilbys pakiet chociaż 10k akcji Biomaxa.
    Byś predzej zszedl na niewydolnosc krążenia, bo dla takiego frajera jak ty zarobic 500zł to portójny szczyt, bez odpoczynku.

Wlasnie pokazales jakim totalnymjestes fajerem. Pod wiedzmina to sie akcje kupowalo jak kurs przebil niedawno opór na 18,5zł a nie teraz jak już lada chwila 30zł.
    Ale tak to już jest na giełdzie - tylko takie pomyje życiowe jak ty kupują papier jak jest już prawie pod szczytem i potem leją łzy na forach, że inni kupowali o 50% wczesniej.
    Grajer zawsze bedzie frajerem, bez względu czy to na biomaxie czy na cdredzie.
    Jestes naczelnym kretynem tego forum z tym swoim trendem spadkowym na biomaxie.
    Ludzie zapakowani od 11 gr już , a u ciebie nawet przy 1,50zledzie trend spadkowy.
    Debil roku.

Dnia 2015-05-13 o godz. 16:10 ~lilka napisał(a):
    > Ty sie aż cały świecisz od tego debilizmu który masz w sobie.
    > Na tych swoich mini-pakiecikach zarobiles mniej niż ja zaplacilam samej prowizji przy kupnie mojego pakietu, więc wyobrażam sobie jakbyś sie musial zbrandzlowac zanim kupilbys pakiet chociaż 10k akcji Biomaxa.
    > Byś predzej zszedl na niewydolnosc krążenia, bo dla takiego frajera jak ty zarobic 500zł to portójny szczyt, bez odpoczynku.
    >
    > Wlasnie pokazales jakim totalnymjestes fajerem. Pod wiedzmina to sie akcje kupowalo jak kurs przebil niedawno opór na 18,5zł a nie teraz jak już lada chwila 30zł.
    > Ale tak to już jest na giełdzie - tylko takie pomyje życiowe jak ty kupują papier jak jest już prawie pod szczytem i potem leją łzy na forach, że inni kupowali o 50% wczesniej.
    > Grajer zawsze bedzie frajerem, bez względu czy to na biomaxie czy na cdredzie.
    > Jestes naczelnym kretynem tego forum z tym swoim trendem spadkowym na biomaxie.
    > Ludzie zapakowani od 11 gr już , a u ciebie nawet przy 1,50zledzie trend spadkowy.
    > Debil roku.
    >
    kobieta czy ty umiesz czytac co napisalem jestem na cdred z gra od 2011r ;)))wiec ten twoj smieszny pakiet biomaxa za 100tys zl to pikus

Ten mój "śmieszny" pakiet Biomaxa, gdybym go sprzedała po 35gr, to dałby mi ponad 100% w 2 miesiące.
    Więc nie ośmieszaj się z tym swoim cdredem od 2011 roku bo wzbudzasz tylko politowanie.
    4 lata vs. 2 miesiące.
    Śmiech na sali.
    Czy ty naprawde jestes tak ciężki na umyśle i nie potrafisz zrozumiec, że ludzie ladowali te akcje już od 11gr, tylko ty jeden kręcisz śmiglem pod prysznicem co wieczór, bo odkupiles kilka akcji po 24gr?

Siedz sobie w tym swoim debilnym trendzie spaskowym i pozwól zarabiać bardziej ogarniętym ludziom od ciebie.

Nie do pojęcia, jakim trzeba być debilem by widzieć jeszcze na Biomaxie trend spadkowy, gdy mieliło się dziennie papieru za 700 ts zł.....
    Echo, masz na to jakies wytłumaczenie?
    Bo jak dla mnie to kolesia należy umeścic w rezerwacie i zarabiać na biletach wstępu do oglądania takiego "zjawiska".
    Dnia 2015-05-13 o godz. 16:31 ~lilka napisał(a):
    > Ten mój "śmieszny" pakiet Biomaxa, gdybym go sprzedała po 35gr, to dałby mi ponad 100% w 2 miesiące.
    > Więc nie ośmieszaj się z tym swoim cdredem od 2011 roku bo wzbudzasz tylko politowanie.
    > 4 lata vs. 2 miesiące.
    > Śmiech na sali.
    > Czy ty naprawde jestes tak ciężki na umyśle i nie potrafisz zrozumiec, że ludzie ladowali te akcje już od 11gr, tylko ty jeden kręcisz śmiglem pod prysznicem co wieczór, bo odkupiles kilka akcji po 24gr?
    >
    > Siedz sobie w tym swoim debilnym trendzie spaskowym i pozwól zarabiać bardziej ogarniętym ludziom od ciebie.
    >
    > Nie do pojęcia, jakim trzeba być debilem by widzieć jeszcze na Biomaxie trend spadkowy, gdy mieliło się dziennie papieru za 700 ts zł.....
    > Echo, masz na to jakies wytłumaczenie?
    > Bo jak dla mnie to kolesia należy umeścic w rezerwacie i zarabiać na biletach wstępu do oglądania takiego "zjawiska".

kobieto twoja wpisy i nerwy i wyzywania nic nie pomoga kursowi,radze poczytac od 2011 cdred i wpisy i analizy okey z ktorym razem gram na cdprojekt dzis wczesniej cdred wiec to ty sie osmieszasz

Dnia 2015-05-13 o godz. 16:10 ~lilka napisał(a):
    > Ty sie aż cały świecisz od tego debilizmu który masz w sobie.
    > Na tych swoich mini-pakiecikach zarobiles mniej niż ja zaplacilam samej prowizji przy kupnie mojego pakietu, więc wyobrażam sobie jakbyś sie musial zbrandzlowac zanim kupilbys pakiet chociaż 10k akcji Biomaxa.
    > Byś predzej zszedl na niewydolnosc krążenia, bo dla takiego frajera jak ty zarobic 500zł to portójny szczyt, bez odpoczynku.
    >
    > Wlasnie pokazales jakim totalnymjestes fajerem. Pod wiedzmina to sie akcje kupowalo jak kurs przebil niedawno opór na 18,5zł a nie teraz jak już lada chwila 30zł.
    > Ale tak to już jest na giełdzie - tylko takie pomyje życiowe jak ty kupują papier jak jest już prawie pod szczytem i potem leją łzy na forach, że inni kupowali o 50% wczesniej.
    > Grajer zawsze bedzie frajerem, bez względu czy to na biomaxie czy na cdredzie.
    > Jestes naczelnym kretynem tego forum z tym swoim trendem spadkowym na biomaxie.
    > Ludzie zapakowani od 11 gr już , a u ciebie nawet przy 1,50zledzie trend spadkowy.
    > Debil roku.
    >

jak trend ze spadkowego sie zmieni na wzrostowy,to ci mistrzynio at napisze tak jak napisalem o korekcie do 24,niech spolka sie wykaze raport infa pozytywne bo pod co ma isc pod twoje wpisy

Widzę ,że wszystkim już nerwy puszczają .

Dnia 2015-05-13 o godz. 16:36 ~echo napisał(a):
    > Widzę ,że wszystkim już nerwy puszczają .
    >

to nie nerwy ale prawda,ze spolka musi sie wykazac raport infa pozytywne bo pod wpisy lilki ma rosnac i opowiesciach o wiszeniu kursu przez tydzien:))))
    KURS 0,25 0,26
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Obserwuję Cie Pablo już jakiś czas , udało Ci się wstrzelić z prognozą raz czy dwa z kursem ,i uważasz to za wielki atut ,który teraz wykorzystujesz w naganianiu. Kombinuj . kombinuj :)
    Fakt jest taki, że od wpisów na forum akcje nie drożeją.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.