A co się Pan dziwisz? Każdy orze jak może. Każdy by chciał jeszcze przypakować po 0,25 zł. Zwłaszcza ci, co uważają, że ograją system robiąc tłok naganiaczy o wielu nickach i jednym IP. Prawie się nabrałam, sprytne bestie ;P
Naszą kupą znamy się od 15 gr, więc troszkę cię już tu ominęło :D Ale śmiało, śmiało! Chętnie poznamy nowych członków co wchodzą po 30 gr. To i tak jest jeszcze tanio patrząc z perspektywy drugiej połówki roku.
Dnia 2015-04-20 o godz. 13:24 ~Tomek napisał(a): > Dnia 2015-04-20 o godz. 13:20 ~roberto napisał(a): > > Kleszcze się odezwaly :D sprzedaliscie? > > tak, sprzedałem po 0,33 spodziewając się korekty > i teraz chcę kupić po 0,25 czekając na nią > to grzech?
dokladnie daja 10gr nizej od szczytu 37 a robercik chcesz to sobie trzymaj
Dnia 2015-04-20 o godz. 13:27 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-04-20 o godz. 13:24 ~Tomek napisał(a): > > Dnia 2015-04-20 o godz. 13:20 ~roberto napisał(a): > > > Kleszcze się odezwaly :D sprzedaliscie? > > > > tak, sprzedałem po 0,33 spodziewając się korekty > > i teraz chcę kupić po 0,25 czekając na nią > > to grzech? > > dokladnie daja 10gr nizej od szczytu 37 a robercik chcesz to sobie trzymaj >
wpadło po 0,25 ale coś mi się wydaje, że będzie jeszcze niżej
Dnia 2015-04-22 o godz. 10:52 ~Tomek napisał(a): > Dnia 2015-04-20 o godz. 13:27 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2015-04-20 o godz. 13:24 ~Tomek napisał(a): > > > Dnia 2015-04-20 o godz. 13:20 ~roberto napisał(a): > > > > Kleszcze się odezwaly :D sprzedaliscie? > > > > > > tak, sprzedałem po 0,33 spodziewając się korekty > > > i teraz chcę kupić po 0,25 czekając na nią > > > to grzech? > > > > dokladnie daja 10gr nizej od szczytu 37 a robercik chcesz to sobie trzymaj > > > > wpadło po 0,25 > ale coś mi się wydaje, że będzie jeszcze niżej > brawo Tomek 24 wsparcie i super s 33 odkupiles 25 pozdr
Pablo7, tym swoim tysiączkiem to możesz sobie tu grać aż do mdłości. Nie każdy tu wszedł takim mikro-pakiecikiem jak ty i nie każdy może sobie pozwolić na grę, bo w każdej chwili po sesji może pójść info i gdzie ja potem tyle akcji odkupię? Ale ty graj chłopie! Kilka kółek zrobisz i już będziesz miał na OC+AC :D
Dnia 2015-04-20 o godz. 13:28 ~roberto napisał(a): > Dokładnie :D jak ja miałbym kółeczka robić z krisem i Lilka to nie chce pisać co by mogło się stać haha
kto wam broni robic koleczka i nie pisz takich glupot ze 1 tys lilka bo robisz z siebie glupka
Dnia 2015-04-20 o godz. 13:39 ~lilka napisał(a): > Właśnie widzieliśmy te mega-pakiety sprzedane po 37 gr :D > Normalnie same tuzy giełdowe tutaj grają :D > > Gdyby wam Kris i Roberto postawili PKCeta to byście wisieli do wakacji na dolnych widłach. >
mam tak jak ty pakiet po 15 ktorego nie ruszam,reszta gram tyle a kto broni im postawic niech stawiaja niech sypia do 1 gr nawet
:) no i git. Dobrze, że normalni ludzie tu maja po 100-300k akcji i lepiej.. Z taką ekipa złotówka jak nic.. Lepiej.. Jakby takie nie ogary jak pablo07 mieli tyle to za daleko byśmy nie ujechali :D dobrze, że mają tylko po 5-10k akcji.
Roberto, nie doceniasz kolegi :D Pablo kupił po 9 gr i opchnął wszystko po 37 gr, nie czytałeś tego? :D Razem z Karolem siedzą dziś pewnie na Binary, EMuzyka i CSY.
Dnia 2015-04-20 o godz. 14:12 ~lilka napisał(a): > Roberto, nie doceniasz kolegi :D > Pablo kupił po 9 gr i opchnął wszystko po 37 gr, nie czytałeś tego? :D > Razem z Karolem siedzą dziś pewnie na Binary, EMuzyka i CSY. > > My przy nich to płotki :)
przestan lilka takie bzdury pisac bo zadnych binar ani emuzyka i csy nie posiadam,zgadul zgadula ja w twoj porfel nie zagladam i ty w moj tez nie zagladaj
Dnia 2015-04-20 o godz. 14:24 ~roberto napisał(a): > Przecież ja z lilką mamy po 13 lat :P i sypiemy zaraz grube 1000 akcji żeby kupić nowe zabawki :) a co myślisz, że tylko Ty masz 1000 akcji?
szkoda to komentowac nawet gorzej niz przedszkolak
Pablo, za to Ty jesteś taki wielce dorosły i poważny, pisząc bzdury o trendzie spadkowym. Gdzie był ten twój trend spadkowy, gdy Biomax stał sobie spokojnie na 30 gr przez kilka dni? Co? Komornik zabrał na lawetę? Nagle jak tylko spadło 2 gr to się zrobił trend spadkowy, tak? Laweta się popsuła, przechyliła w dół i nagle ujrzałeś trend spadkowy i nie omieszkałeś zapiać o tym głośno i donośnie na całe forum? Ośmieszasz się chłopie. Rozwiń sobie wykres od 11 gr (tych drugich) i zmień okulary, bo Twój optyk ewidentnie robi Cię w h.. w bambuko :D
rozwijanie wykresu na wygodnym dla siebie terminie jest przecież ewidentnym kaleczeniem AT, wszystko zależy od tego na jaki okres się inwestuje bądź spekuluje
powyższe moje słowa oczywiście nie zmieniają faktu, że spółka ma potencjał i ogromny wolumen przy minimach oznacza, że ktoś wszedł z niezłym hajsem w ten biznes :)
Dnia 2015-04-20 o godz. 14:49 krispek napisał(a): > długoterminowo mamy trend spadkowy, nie ukrywajmy > > rozwijanie wykresu na wygodnym dla siebie terminie jest przecież ewidentnym kaleczeniem AT, wszystko zależy od tego na jaki okres się inwestuje bądź spekuluje > > powyższe moje słowa oczywiście nie zmieniają faktu, że spółka ma potencjał i ogromny wolumen przy minimach oznacza, że ktoś wszedł z niezłym hajsem w ten biznes :)
"długoterminowo mamy trend spadkowy, nie ukrywajmy".... Mój optyk chyba też mnie robi w h...., mimo że nie noszę okularów, bo ja tu już na poziomie ok. 25 gr zobaczyłam przełamanie wieloletniego trendu spadkowego.
Dla obecnej ekipy forumowej "długi termin" to okres od 15 gr. Dla niektórych nawet od 11 gr, ale chyba ich jest tu niewielu. Dawna ekipa typu kowal2200 & friends , co brali Biomaxa po 5 zł kilka lat temu, już się chyba wykruszyła, więc ten Twój "długoterminowy trend spadkowy" liczony od 2011 r. nie bardzo ma już rację bytu. Świat się zmienia nie do ocalenia.
Twoje ostatnie zdanie określa, o co tu idzie i będzie szła gra w tym roku. Tu się akurat zgadzam w 100%.