Karol kupił Hetana na otwarciu za 1zł i do tej chwili kręci kółka sam ze sobą. Przy takim obrocie to już zarobiony po pachy ;P
Oczywiście - jak zawsze - kupił rano na otwarciu i 6 godzin zajmuje mu dotarcie do nas na forum by sie tym pochwalić :D ZAWSZE! :D (Dlatego, że musi najpierw sprawdzić co urosło by wiedziec, czym ma się pochwalić)
Karol, nie szkoda ci samego siebie? Bo mi ciebie szkoda bardzo...
Przecież to ty zacząłeś sekcję bajkopisarstwa na Biomaxie :D Aż dziw bierze, że nie masz Binary od kilku dni. Szok! Karol - wypalasz się czy co? :D Od kilku dni nie chwalisz się że masz każdą spółkę na zielono w portfelu, co się dzieje?! KArol, wszystko w porządku z tobą?! Nie rób nam tego :D
Pilnuj Hetana, obroty tam masakryczne ;P I nawet Arnold już tam siedzi. "Buhahahha!"
a co ta spółka produkuje? co z produktami dla tesco z wywiadów z 2014 roku czyli nową linią produktów? czy spółka ma własną produkcję? Nie ma, a podzleca produkcję. Zdjęcie prezesa zarządu i kompetencje wiele mówią o rzetelności tejże spółki.
Nie wiem co masz do zdjęcia prezesa. Wystarczy trochę pogooglowac i się dowiesz, że miał raka i ma sparalizowana lewa bodajże cześć twarzy.. Co do produkcji :) gdyby to oni wszystko robili to kurs by był teraz 2 zł a nie 30 groszy, ale sytuacja w spółce się stabilizuje. Coraz lepsze wyniki finansowe no i parę innych rzeczy ;) ( kris Lilka wiadomo o co chodzi)
Jakim obszczymurem trzeba jeszcze być, żeby oceniać dokonania biznesowe prezesa jakiejkolwiek firmy po jego wyglądzie? 15 lat? Po co siedzisz czlowieku na forum bankiera, jak ty jeszcze nawet rachunku maklerskiego nie możesz otworzyć bez zgody mamy tudzież opiekuna prawnego? (no bo ja nie wierzę, że człowiek ponad18letni wypisuje takie żalosne teksty)
Zapamiętaj dziecko drogie, że dopóki jesteś w pełni zdrowy, to należysz do grona szczęśliwców....
Cloud był nawet po 2zł, a MDG też zaczynało na NC za kilka zł :D
Ale spółka się nie kryje z tym, że nie produkuje tych dermokosmetykow więc nie wiem o co chodzi? :) co do Tesco to po prostu ciężko coś załatwić w Polsce ale teraz już mają recepture i nazwę nowych produktów zaakceptowana i tylko czekać na info które lada chwila będzie ;) o wypuszczeniu nowych produktow
Najpierw napisz ile masz lat, bo szkoda bić pianę dla dzieciaka. I tak bedziesz musial wszystko skonsultować z mamą, więc może lepiej od razu daj ją do telefonu? Na odpowiednie informacje trzeba sobie zasłużyć...
To przynajmniej ty odpuść, bo miażdżąco zawyżasz nam średnią kretynizmu. Idz pilnuj notowań, bo znowu ci zamkną Biomaxa na 20gr i bedziesz siedział w ciupie tydzień czasu jak ostatnio.