Towarzysze, walczcie zeby te wsparcie nie peklo bo walor pojdzie w odstawke.. a ten zakres do 63 jednak ciagle aktualny.. no ale boje sie ze jak popyt sie szybko nie pojawi to nic z tego nie bedzie i trzeba bedzie szukac innego walora do gry..
Ile Ty masz lat? Tresc twoich wpisow wskazuje na osobe z liceum lub osobe infantylną ( co nie jest obrazą). Rozmawiamy tu o gpw a nie o emocjach,, Wiec odnos sie do wpisu a nie do mojej osoby. O
A dziękuję za komplement, dziękuję :) Ty jesteś taki dorosły i poważny i tak strasznie poważnie chcesz pogadać o gpw, a każdy twój wpis zawiera "boję się", "powolutku kończe przygode z tym papierem, bo się boję", itd... Człowieku, weź się zbierz w całej tej swojej "mięskości" i wywal papier i nie męcz się, bo taka permamentna bojaźń zrujnuje ci mięsień sercowy, naprawdę.
Teraz pewnie jeszcze przez pół roku będziesz codziennie "powolutku kończyć przygodę z tym papierem" i każdy wpis będzie okraszony soczystym "boję się". Nie czujesz, że to jest mega infantylne? Wątpię by siedzieli tu koledzy z twojej klasy. Może im się to podobało, tutaj się tylko kompromitujesz.
U mnie papier albo sie podoba i go mam, albo się nie podoba i go spuszczam. Totalną głupotą jest dla mnie pozbywanie się przez pół roku papiera tak jak ty teraz bedziesz robił i jeszcze informowanie na forum codziennie, z jaką bojaźnią siedzisz w nim nadal. ŻE-NU-ŁA.
Nie da rady - on musi "powolutku", bo chłop boi się wlasnego cienia.
Zbyszku? Dlaczego naganianie ucichło? Dlaczego już nie oszukujesz? Czyżby nie w smak ci było to 32 gr na kursie? Naganiaj chlopie bo tu już lada chwila koniec sesji a 26 gr nie dobrane! Na co czekasz? Aż samo się nagoni? Tomek jeszcze pierze gacie, zostales sam. NAGANIAJ! :D
..., że cie Lilka ubrała w śmiecia Biomaxa ;P tylko naganiaj tutaj chłopie, bo lada moment zamykają sesje a 26 gr nie ruszone!
Buhahah! Zbyszek poszedł na Biomass się wyplakać a tam nikogo nie urzekła jego historia! Buhahah! :D Biedny zbynio! Nikt go nawet nie chce pocieszyć po złych doswiadczeniach ze złą Lilką :D